728 X 90

Új sminktetoválás irányzat született – Haute Couture

By Frizura & Szépség

Kalcsu Kati a sminktetoválás hazai meghonosítója, új irányzatot hozott létre: a Haute Couture Sminktetoválás – akárcsak a divatban – a legmagasabb minőséget testesíti meg.

„A haute couture (ejtsd: ot kutür) metódus alapja, hogy a sminktetoválások az összes ismert technika művészi szintű alkalmazásával, kiváló minőségű anyagokkal, egyénre szabottan készülnek. Tulajdonképpen ez az életművem. Benne van minden szakmai tudásom és tapasztalatom, amit sokezer sminktetoválás készítésével és sok száz sminktetováló képzése során szereztem” – mondta Kalcsu Kati mesterkozmetikus, sminktetováló szakértő.

A stílus jellemzői a természetes elegancia, az egyéniség, a színek, tónusok és formák harmóniája. Minden munka tökéletesen személyre szabott, egyedi műalkotás, melyet speciális tervezés és tanácsadás előz meg.

A haute couture színvonalának eléréséhez két évtizedes gyakorlat, a trendek naprakész követése, valamint a sminktetováló kollégák folyamatos képzése kellett. Ez sokkal többről szól, mint a kiemelkedő egyéni teljesítmény vagy a tehetség, ami persze mind alapfeltétel, de önmagában nem elég. A haute couture szalon mindenben a legjobbat kell, hogy nyújtsa – tette hozzá Kati.

 

.

Fotók és forrás: Kalcsu Cosmetics


[an error occurred while processing the directive]

Leave A Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Hírlevél feliratkozás

Frizura és szépség