728 X 90

Ünnepi gyerek frizurák

By Frizura & Szépség

Az ünnepek előtti hangulat még színesebbé tételéhez, a meghitt karácsonyi vacsorákhoz vagy a szilveszteri partikhoz, farsangi bálokhoz szeretnénk ötleteket adni a kedves szülők számára azzal, hogy kissé becsempésztük a divatot a gyerekek hajviseletébe is.

A Tincses Sziget gyermek élményfodrászatban készült frizurák rendhagyóak, mégis elegánsak, így alkalmasak az ünnep fényének emelésére is. A gyerekek megjelenését a stílusukhoz, illetve a „hajkölteményekhez” illő ruhák is emelték. A hajak elkészítésénél a kiegészítők is nagy szerepet játszottak, valamint a Circle of Friends gyermekkozmetikumok styling termékei.

Dávid haja már kicsit hosszú, így oldalra fésültük. Szép kis arcának nagyon jó keretet ad.

Ádámnak  nagyon pasis frizura készült. Csibészesen áll neki a felzselézett haj.

Vivien természetes göndör haját habbal formáztuk, majd diffúzor (tárcsás) segítségével szárítottuk meg.

Marco bolondos, kócolt frizurát készítettünk vékony szálú hajból, melyet zselével formáztunk. Feldobja, hogy hajfestékkel piros és kék tincseket színeztünk a hajába. Hajlakkal rögzítettük a kész frizurát.

Alexandra (hosszú barba hajú fekete ruhában)  gondosan átfésülve, puha kefe segítségével az egész haj mennyiséget egy oldalra hoztuk, és összefogva hagytuk a vállra omolni. Elöl a haj rövidsége miatt, frufru fésülhető, zselé illetve wax használatával kitincsesítettük a hajat. Az összefogott copfba sütővas segítségével mély hullámokat, loknikat formáltunk.

Ádámnak kis oldalválasztékot tettünk az egyenes hajbába. Vax segítségével formálhatjuk, hajlakkal pedig rögzíthetjük a frizurát.

Lili „Babahaját” kevés vaxszal és hajolajjal fényesítettük, amely még csillogóbbá varázsolja göndör fürtjeit. Egy kedves kis összefogott tincs elég ahhoz, hogy még tündéribb legyen a hatás.

 

Kitty dús, derékig érő hajából kontyot készítettünk. Több részre osztott tincseit arányosan tűzdeltük fel, melyeket hajlakk segítségével rögzítettünk. Hajsütővassal loknikat sütöttünk a haj alsó részébe.

Fotó: www.tincses-sziget.hu


[an error occurred while processing the directive]

Leave A Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hírlevél regisztráció

Frizura és szépség

Jazmin Communications

Jazmin Communications

Jooble

Jooble