728 X 90

Utolsó pillanatos ajándékötletek férfiaknak

By Frizura & Szépség

Ki érezte már azt, hogy valahogy a férfiaknak sokkal nehezebb megtalálni a megfelelő ajándékot? A családunk nőtagjai gyakrabban is beszélnek arról, hogy mire vágynak, de talán több ötletünk is van, mivel nyűgözhetnénk le őket. A Fashion Days stílusszakértője, Szabó Erika utolsó pillanatban is beszerezhető ajándéktippeket javasol, direkt férfiakra szabva.

Legyen szó a párunkról, a férjünkről, az apukánkról vagy a legjobb barátunkról, előfordulhat, hogy még a hozzánk legközelebb álló férfinak is nehezebben találjuk meg az igazán jó ajándékot. Ha szeretnénk örömet okozni, de még ötletünk sincs, hogy mivel érhetnénk el szenteste a kívánt hatást, gondoljuk át, hogy megajándékozottunk melyik típusba tartozik.

A gyakorlatias: hasznos és klasszikus ajándékok

Vannak azok a pasik, akik irtóznak a felesleges dolgoktól, és az ajándékokban is a praktikumot értékelik, de mivel legtöbbször megveszik maguknak azt, amire szükségük van, nehéz őket meglepni. Arról nem is beszélve, hogy a legtöbb esetben esélyt sem adnak arra, hogy a hozzátartozók válasszanak, mert határozott elképzelésük van a termék márkájáról, típusáról és egyéb paramétereiről. Egy kiskaput azonban hagynak: általában a végtelenségig képesek hordani az olyan mindennaposan használt kiegészítőket, mint például a pénztárca, a pizsama vagy a zokni. Mielőtt azt gondolnánk, hogy ezek unalmas vészmegoldások lehetnek csak, vessünk egy pillantást a válogatásunkra, amiben prémium, minőségi, gyakorlatilag elnyűhetetlen ajándékokat mutatunk.

Az örökmozgó: a legjobb ajándék az élmény

Szerintük nem az az igazi ajándék, amit be lehet csomagolni. Ők annak örülnek, ha közös programra visszük őket, ahol lehetőleg aktívan szórakozhattok vagy kikapcsolódhattok együtt. Az együtt töltött idő mindenek fölött áll, még ha a hétköznapokban sokszor nem is jut erre lehetőség, az ünnepek tökéletes alkalmat biztosítanak egy kis egymás felé fordulásra. Állítsunk össze egy programcsomagot örökmozgó hozzátartozónknak és pár ajándéktárggyal egészítsük ki az ötletet, a fa alatt pedig engedjük, hogy ezek alapján kitalálja, hova is visszük majd. Termo aláöltözet téli csillagleshez vagy egy jó minőségű edzőtáska a közös mozgáshoz, teniszezéshez – garantáltan örül majd neki.

 A divatőrült: 2020-as trend becsomagolva

Figyelem, csak akkor vásároljunk neki ruhát vagy kiegészítőt, ha valóban ismerjük a stílusát. Ha tényleg hozzánk közelálló férfiról van szó, akkor tudjuk, hogy mik a kedvenc márkái és hogy valóban szeret-e lépést tartani az aktuális trendekkel. Ez jelentősen megkönnyíti a döntést. Ők azok, akik az olyan kiegészítőknek is örülnek, mint egy stílusos karkötő vagy egy nyakkendő-díszzsebkendő szett. Ha viszont tudjuk, hogy követi a trendeket, válasszunk a 2020-as téli divatirányzatok közül: a ’70-es évek bohém stílusa, a rikító neonszínek és a kockás darabok is hódítanak.

A művészlélek: játékosság mindenek felett

A bohém stílus szerelmesei a legkisebb apróságnak is képesek örülni. Válasszunk egy időtálló stílusú táskát és tömjük meg mindenféle aprósággal: írjunk neki levelet vagy verset egy szép képeslapra, tegyük bele a korábbi nyaralásainkon gyűjtött emlékeket vagy az utazásokon készült képeket egy fotóalbumba rendezve. Ha mindezek mellé még olyan statement jellegű kiegészítőket is csomagolunk, mint egy vicces zokni vagy egy különlegesebb karkötő, garantáltan plusz pontot érdemlünk majd.

Fotók és forrás: Fashion Days webshop

Cikkajánló: Karácsonyi ajándékötletek

Kulcsszavak: , , ,

[an error occurred while processing the directive]

Leave A Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hírlevél regisztráció

Frizura és szépség

Jazmin Communications

Jazmin Communications