728 X 90

Zséda és Gigi divatdiktátornak áll

By Frizura & Szépség

Énekesnők új szerepben

Gigi valogatas (2)

Radics Gigi és Zsédenyi Adrienn online gardróbot hozott létre, hogy az általuk választott ruhákon, kiegészítőkön keresztül kicsit másképp is megmutathassák magukat, s nem mellesleg, divatötleteket adjanak másoknak. A saját névvel ellátott kollekciójukból  egyik divatportál magyar webshopján válogathatnak a hölgyek.

????????????????????????????????????

A két énekesnőben a zenén kívül egy közös pont biztos van: a divat iránti szerelmük. Most egy ismert divatportál felkérésére saját stílusuk szerint válogathatták ki kedvenc ruháikat, kiegészítőiket, hogy megmutassák a nagyközönségnek egyedi stílusukat, miképpen lehet feldobni a hétköznapi darabokat.

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

A válogatásban Zséda könnyed, kifinomult ruhadarabokat választott, amelyek igazán kifejezik nőiességét. „Szeretek ruhákkal foglalkozni, kutatni, hogy mi az az apróság, amelytől egy megjelenés stílusos lesz. Az a valami, amelytől az öltözék egyszerűen szép és odavonzza a tekintetet. A szépség keresése munkál bennem, ezért igazán nagy örömmel vettem részt a kedvenceim összeállításában” – árulta el a popdíva.

Gigi valogatas (1)

Gigi valogatas (4)

Gigi igazán merész színeket és anyagokat kombinált szettjeiben. Bátran viseli a királykék színt, máskor viszont a bőrt gyönggyel vagy a szexis, felsliccelt szoknyát sportos felsővel párosítja. „Imádok kísérletezni, szeretem kombinálni a fiatalos ruhákat klasszikus elemekkel. A magassarkúról nem vagyok hajlandó lemondani, végigtáncolom a koncertjeimet, akármennyire is fáj benne a lábam. Abban érzem magam igazán nőnek” – mondta nevetve a népszerű énekesnő.

Gigi valogatas (3)
A két sztár exkluzív gardróbja most egy-egy hónapon keresztül bárki számára elérhető a fashiondays.hu-n. Zséda kollekciója már júliustól, illetve a Gigi által bemutatott válogatás augusztustól vásárolható meg. A következő hónapokban pedig további hírességek egyedi válogatásai színesítik a neves divatoldalt.

Forrás és fotó: Fashiondays


[an error occurred while processing the directive]

Leave A Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hírlevél regisztráció

Frizura és szépség

Jazmin Communications

Jazmin Communications