728 X 90

Átvarázsolva – Anett

By Frizura & Szépség

Anett most volt először átváltoztatáson. Szerette volna tudni, hogyan zajlik egy ilyen esemény és mit lehet belőle kihozni.

Utazási irodában, repülőjegy értékesítéssel foglalkozik, emellett zumba és aerobik oktató is. Hobbija a tánc, az úszás és az olvasás. Az irodai munka és a sok edzés mellett nincs sok ideje, így a hétköznapokban nem nagyon sminkeli magát, csak szempillaspirált és szemceruzát használ.

 

Anett egy teljesen új fazont kapott. A sportoláshoz, tánchoz is nagyon ideális lett az új frizurája, őt idézve: „egyszerűen imádom az új fejem”.

Frizura:

 

Anettnek vékonyszálú haja van. A vágással és a színválasztással ezt a vékonyságot egy picit fel kellett dobni, hogy olyan érzetet keltsünk: sok haja van, megfelelő tömeggel és struktúrával.

 

 

 

 

Dezső ezt úgy érte el, hogy világosabb és sötétebb színeket is használt (Illumina hajfesték, lásd újdonságok). Az elkészítés során öt színárnyalattal dolgozott, egy vörösesebb árnyalat került az alsó részre. Ez az Illumina esetében nem intenzív vörös színt jelent.

 

A felső részen natúr és hamvas árnyalatok keverékét készítette el. A színmélység és magasság kiemelésére egy nagyon vékony passzéban sötétebb barna színt helyezett fel.

 

A forma nagyon előremutató újdonság. Lényege, hogy hosszabb és rövidebb részek váltakoznak egymással. Ezeknek a különbségeknek az együttes harmóniája, ugyanakkor diszharmóniája adja a formai megjelenést. A hátsó részt rövidre vágta, kicsit tömörebben hagyva, ezáltal a fejformának kiemelendő gömbölyűséget adva.

 

 

Anett kérésére Dezső meghagyta elől a haj hosszát, a fül melletti részeknél. A két oldal különbözik egymástól: az egyik oldalon a fülnél adott egy kerekséget a frizurának, míg a másik oldalon az alsó részen vágta rövidebbre, ezáltal simábbá varázsolva az oldalsó hajrészt. A frufru aszimmetrikus, amely most nagyon divatos és Anett arcához tökéletesen passzol.

Smink:

Ovális, ugyanakkor kissé kerek arca van. Az arccsont alatt és a halántéknál lett árnyékolva, hogy optikailag keskenyebbnek tűnjön az arc. Szép, kékes-zöld szeméhez a barnás árnyalatok éppúgy illenek, mint a sötétebb, szürkés („fémes”) árnyalatok. A smink hangsúlyozza Anett szemeit, szemzug felé csillámos szemhéjfestéket raktam, ami kiemeli tekintetét. Alkalmi sminkeknél is ügyelni kell arra, hogy ne vigyük túlzásba, ezért Anett egy enyhén rózsaszínes árnyalatú szájfényt kapott.

 

Bőre egyértelműen a száraz típusba tartozik, ezért nem ajánlatos púdert, vagy matt hatású alapozót használnia. A folyékony alapozó használata előtt nagyon fontos a bőr hidratálása ez esetben. (A legjobb, ha színezett hidratálót használ!)

 

 

 

Frizura: Ember Dezső – Wella Friseur Service

Smink: Kapin Krisztina

Ruha: Navona by Pastellstudio

Ékszer: Mácsár Andrea textilékszer

Helyszín: Wella Friseur Service

Fotó: Benkó János

 


[an error occurred while processing the directive]

Leave A Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hírlevél regisztráció

Frizura és szépség

Jazmin Communications

Jazmin Communications

Jooble

Jooble