728 X 90

Vegyes körképünk decemberre

By Frizura & Szépség

Reviczky Gábor színművész régóta a minőségi kávézás hazai nagykövete, aki él-hal a finom pörkölésű, tökéletes kávéért. Arra azonban még ő maga sem számított, hogy a magyar kávéforgalmazó, akivel hosszú idő óta dolgoznak a legkiválóbb ízharmónia megalkotásán, meglepetésként róla nevezi el legújabb kávéját. „Régóta nagy kávékedvelő vagyok, a napjaim csak ezzel indulhatnak és általában ezzel is zárulnak, persze azért közben is lecsúszik egy-kettő. Nagy megtiszteltetés számomra, hogy a minőségi kávézás magyar nagykövete lehetek, az még inkább, hogy egy kávét is elneveztek rólam, hiszen élek-halok a finom, krémes, lágy ízhatású rövid kávéért.

Amikor először kóstoltam a Berger & Co. kapszulás kávéit, egyből éreztem, hogy ez más, mint a többi, zamatos volt, tökéletesen kiadta a kávé lenyűgöző ízvilágát. Az én speciális kedvencem 9 összetevőből áll, ezek meghatározott arányai hozzák ki a legjobb aromákat, a megfelelő savasságot, és ami a legjobban tetszik, hogy hosszú órákig nem megy ki az ember szájából az íz. Vannak rendkívül trükkös kávéik is, például amit tonikkal kell inni, félelmetes kombináció” – mesélte Reviczky Gábor színművész, akinek otthon felesége készíti a legínycsiklandóbb kávét. Eitzenberger Balázs, a Berger & Co. társtulajdonosa szerint a minőségi kávézást be lehet úgy szorítani egy kapszulába, hogy az árak alacsonyan maradnak.

„Az állandó minőség a legfontosabb számunkra, ezért csak a legértékesebb és legkívánatosabb kávékat használjuk és forgalmazzuk. Első magyar forgalmazóként legfőbb célunk, hogy megismertessük az emberekkel a prémiumkávézás élményét. Persze a tökéletes kávé létrehozásához elengedhetetlen a kiváló alapanyag, a legmagasabb szintű pörkölési tudás és a legjobb kapszulák. Szerettünk volna a küldetésünk mellé hiteles arcokat választani, így nagy örömünkre szolgált, hogy Reviczky Gábor művész úr a minőségi kávézás hazai nagyköveteként támogat minket. Most egy új terméket, a színművész kedvenc ízvilágát mutattuk be, melyet tiszteletünk jeléül Reviczky Gáborról neveztünk el” – mondta Eitzenberger Balázs, a Berger & Co. társtulajdonosa.

A vállalat több évtizedes kávétapasztalattal a háta mögött olyan kávélegendákkal ismerteti meg a kávézás szerelmeseit, mint Jamaica Blue Mountain, a Hawaii Kona, a Panama Geisha és a Cup of Excellence díjnyertes brazil kávé. A Berger & Co. kínálatában a mindennapi kávékon túl ínyenceknek készült egyedi kávékeverékek is megtalálhatók, sőt a frissen őrölt kávéból készült speciális kávékapszulák még inkább a kényelmes kávézás élményét szolgálják.

Fincsi újdonságok a Philadelphiától! A Krémes tormás krémsajt lágy és harmonikus ízvilága minden étkezést különlegessé tesz. A torma nemcsak baktérium- és vírusölő, hanem segít a méregtelenítésben is. Friss bagettre kenve igazi ínyencség, nagyszerűen illik húsételek, halak mellé, valamint kiváló saláták dresszingjeként. A húsos piték és sós sütemények tökéletes alapja, a füstös ízek kiváló kiegészítője. A torma és a sajtkrém párosítása mennyei, íze garantáltan mindenkit elvarázsol.

A másik különlegesség a krémes bazsalikomos & fenyőmagos krémsajt a Philadelphiától, amely lágy, harmonikus ízvilág igazi ínyenceknek! Az egyedülálló ízélményt nyújtó bazsalikomos és fenyőmagos ízesítésű Philadelphia nemcsak a reggelik elengedhetetlen része, hanem a mediterrán konyha titkos kiegészítője. Akár egy pesztó, mégis több annál, hiszen nemcsak főételekhez, hanem desszertek alapanyagaként, akár egy édes pohárkrémbe is kiváló. Nagyon finomak a krémek, már mi is kipróbáltuk a szerkesztőségünkben.

A Bercoff Klember-márka wellness/funkcionális, Herba- és élvezeti teák széles választékát nyújtja. A Herba-teák között például nyugodt alvást elősegítő vagy 9 gyógyfűkeverék-tea található, melyek hozzásegítenek a kiegyensúlyozott életvitelhez.

Mindegyik tea friss, kiváló minőségű alapanyagokból készül. Aromazáró csomagolásban kerülnek forgalomba, hogy a fogyasztás pillanatáig megőrizzék gazdag ízüket, frissességüket.

Az ünnepek közeledtével új termékek kerülnek a Lipóti Pékségek polcaira. A Dia-Wellnessel közös fejlesztéseknek köszönhetően az egészségtudatos, ételallergiával küzdő, cukorbeteg, illetve fogyókúrázó vásárlók is találnak számukra megfelelő édességet. Bár a két cég közös múltja mintegy másfél évtizedre tekint vissza, ez idő alatt a Dia-Wellness számos Lipóti-termékhez biztosította az alapanyagot, azonban a most induló együttműködés kiindulópontja az Almacukor piacra kerülése volt.

„A Dia-Wellness hosszú évek fejlesztése után néhány hónapja mutatta be világújdonságnak számító termékét, az Almacukrot, amely a finomított fehércukorral szemben kiválóan beilleszthető az egészséges életmódba, hiszen alacsony a glikémiás indexe és előállítása nem kémiailag történik – mint sok más fruktóz esetében –, hanem természetes alapanyagból, almából vonják ki. Erre figyelt fel a Lipóti, így közös fejlesztésekbe kezdtünk, mivel az utóbbi években rohamosan növekszik az ételallergiások, cukorbetegek és diétázók számára is fogyasztható termékek iránti kereslet” – mondta Antalicz Miklós, a Dia-Wellness Kft. tulajdonosa.

Ennek köszönhetően a karácsonyi édességek között már megtalálható az egészséges étrendbe illeszthető tejmentes, szénhidrátcsökkentett, Almacukorral édesített bejgli, mézeskalács, a gluténmentes, tejmentes, szénhidrátcsökkentett, Almacukorral édesített Eszterházy-szelet, mákos-narancsos rolád és rumos-csokis kocka is. A Lipóti Pékség és a Dia-Wellness együttműködése az ünnepek után sem szűnik meg, a két cég folyamatosan megújuló termékpalettával szeretné kielégíteni az egészséges péksüteményekre és desszertekre vágyók igényeit.

A háztartási gépek vezető globális gyártójának számító LG Electronics új területre terjeszti ki az okos készülékek gyártása terén szerzett tapasztalatait: egy luxuslakóparkot kizárólag a dél-koreai gyártó okosmegoldásaival felszerelve építenek fel Szöul elővárosában. A tervek szerint 2021-re elkészülő, öt darab, egyenként 40 emeletes épületből álló Byeollae I’PARK Suite-komplexum otthonaiban az LG legmodernebb okos készülékei kapnak majd helyet, a központi légkondicionálótól kezdve a hűtőkön, mosógépeken, szárítógépeken, mosogatógépeken át egészen a Styler ruhaápoló készülékekig. A lakástulajdonosok mindemellett további okos eszközökkel, például légtisztítókkal, robotporszívókkal is kiegészíthetik a rendszerüket, összekapcsolásukat pedig a hangvezérléssel is irányítható LG ThinQ Hub készülékével valósíthatják meg.

A kandalló melege, nyílt láng nélkül – Air Wick Wax Meltssel. A rohanós téli napokon töltsük meg otthonunkat az Air Wick® Wax Melts gazdag, szétáradó aromájával! Ahogy a viasz lassan párologva megolvad, folyamatos, hosszan tartó illatot varázsol a szobába. Az Air Wick Wax Melts-termékcsalád az ünnepi illatok élményét biztosítja égő láng nélkül.

A csomag magába foglal egy egyedi tervezésű kompaktgépet és 3 db wax melts illatosított viaszrudat, amely akár 60 órányi kellemes illatot biztosít. Teremtsünk meghitt, kellemes karácsonyi hangulatot otthonunkba egy szempillantás alatt a forralt bor vagy a nagymama sütijét idéző Air Wick-illatokkal.

Közel tízezer vásárló jóvoltából 6 millió Ft értékben kapott sporteszközöket és sportruházatot négyszáz család a Cappy „Jótett érzése jóízű” kampánya részeként. A Magyar Vöröskereszt által 10 helyszínen fenntartott Családok Átmeneti Otthonainak lakói és az intézmények sportszereket, ruházati cikkeket, játékokat vehettek át; a százhalombattai otthonban Nánási Pál és Majoros Hajnalka, a kampány nagykövetei adták át az intézmény vezetőjének és a gyerekeknek az ajándékokat.

Mosogató- és mosószerek 100% növényi hatóanyaggal az Anandamtól: az allergénmentes készítményeket a terhesség 9 hónapja alatt, kisbabák számára minimum 3 hónapig, valamint érzékeny, atópiás, ekcémás bőrprobléma esetén ajánlja a márka. A 3m + hipoallergén készítmények természetes illatanyagot tartalmaznak; ajánlott a baba 3 hónapos korától, valamint érzékeny bőr esetén is az egész családnak. Mi a szerkesztőségben teszteltük már, és csak ajánlani tudjuk mindenkinek.

Forradalmian új orvosi dizájn,  egyszerű vitamin- vagy gyógyszeradagolás. Még soha nem volt ennyire egyszerű beadni a megfelelő mennyiségű vitamint vagy gyógyszert kisbabájának. Az Adiri MD+ megkönnyíti a megfelelő mennyiségű gyógyszer vagy vitamin adagolását, mert az anyamellhez hasonló cumisüvegből, a tejjel együtt tudjuk a teljes adagot beadni számára. Egyszerűen töltsük meg a fecskendőt, helyezzük be az üvegbe és figyeljük, ahogy a gyermek kedvenc tejével együtt a szükséges gyógyszert/vitamint is megissza. Szuper megoldás.

Elképzelhetőnek tartjuk, hogy a toalettpapírból csupán 1 lap is elég lehet? Ezentúl ez is lehetséges, hiszen a Zewa egyedülálló újdonsággal bővíti választékát. A prémiumminőségű, 5 rétegű Just1 toalettpapír nagyobb, vastagabb és jobb nedvszívó tulajdonságokkal rendelkezik, mint a Zewa többi toalettpapírja, így akár egyetlen lap is elegendő lehet a használat során. A Zewa-márka minden innovatív lépésével arra törekszik, hogy a védelmet és gondoskodást a legmagasabb szintre emelje, emellett pedig még kényelmesebbé tegye a családok mindennapjait. A piacon újdonságnak számító, kiemelkedő minőségű Zewa Just1 lapjai 27%-kal nagyobbak, 66%-kal vastagabbak és erősebbek, valamint a továbbfejlesztett technológiának köszönhetően sokkal jobb nedvszívó tulajdonsággal rendelkeznek*, így a használat során akár egyetlen lap is elegendő lehet. Az ötrétegű Zewa Just1 újradefiniálja mindazt, amit eddig a prémium toalettpapírokról gondoltunk. Gondoskodás, tisztaság, puhaság és frissesség – mindez egyetlen lapba zárva!

Fotó: Berger & Co.


[an error occurred while processing the directive]

Leave A Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hírlevél regisztráció

Frizura és szépség

Jazmin Communications

Jazmin Communications

Jooble

Jooble