728 X 90

Szeptemberi szépítő újdonságok

By Frizura & Szépség

Új szintre lépett a géllakkozás! Mindenki szeretne fényesre lakkozott, ápolt körmökkel ébredni nap mint nap. A CND™ SHELLAC LUXE™-termékek az elmúlt évtized legnagyobb innovációját jelentik. A csúcstechnológián alapuló professzionális szolgáltatás jelentős előnyökkel jár mind a körömápoló szakemberek, mind az ügyfeleik számára. A CND™ SHELLAC LUXE™ egy kétlépcsős metódust takar: a minden az egyben Base and Color Coat (alap és színes lakk), valamint a magas fényű Top Coat fedőlakk kettőse ragyogó fényt biztosít és védőpajzsként szolgál. A különleges összetétel egyedülálló mikropórusai lehetővé teszik a leoldó gyors felszívódását, ezáltal akár 60 másodperc alatt leoldhatóvá téve a lakkot!

Megérkezett az Oriflame elegáns, exkluzív új illata. Az Oriflame Eclat Mon parfüm megalkotásában a párizsi DeLaire illatházzal, a parfümkészítés úttörőjével és a modern illatok megteremtőjével dolgozott együtt a svéd márka. Az illat megálmodója nem más, mint Emilie Copperman parfümkészítő mester, aki már 14 éves kora óta a parfümök elkötelezett rajongója. A illatjegyet átjárja a fehér nőszirom csodás aromája, amely mellé nashikörte és mandulaőrlemény is társul az igéző összhatásért. A virágos, zöld illat a párizsi nők eleganciáját és kifinomultságát hivatott megtestesíteni, így azok kedvence lehet, akik szeretik a klasszikus, stílusos és nagyon nőies parfümöket. A márka üzenete: légy olyan, amilyen lenni szeretnél, egy ragyogó személyiség, tele eleganciával és kifinomultsággal.

A The Body Shop karácsonyi választéka csodás lesz, íme egy kis kedvcsináló. Az egyik kedvencünk idén a Vanilla Marshmallow-kollekció.

 

Áttörés a ránctalanításban! Az idő előrehaladtával arcunkon megjelennek a mimikai ráncok. Ezek a ráncok a legmélyebbek és a legnehezebben is kezelhetők, ezért az ARTISTRY kutatói kifejlesztették az Advanced Vitamin C + HA-t, mely a ráncokat okozó három fő faktort veszi célba. Az Intensive Skincare Collection legújabb tagja, az Advanced Vitamin C + HA-kezelés egy innovatív termék, amely alternatívát jelenthet mindazoknak, akik a költséges ráncfeltöltő kezelések helyett otthon is elvégezhető, ám hatékony megoldást keresnek. Az Advanced Vitamin C + HA-kezelés klinikailag bizonyítottan láthatóan csökkenti a mimikai ráncok megjelenését és segít megelőzni a környezeti agresszorok által okozott ráncok későbbi kialakulását. A C-vitamin és a hialuronsav kettős hatásával hozzájárul a bőr teltségének megőrzéséhez és egészségesebb, fiatalosabb megjelenést biztosít.

A NIVEA újdonsága a NIVEA CREME PEELING Bőrradírozó Tusfürdője. Egyes vélemények szerint a bőrradírozás elhalványítja a nyári barnaságot, míg mások úgy tartják, pont hogy élénkül a bőrtónus, miután megszabadítják az elhalt hámsejtektől. Nos, az igazság a kettő között található. A gyakori radírozás helyett érdemes heti egyszeri alkalomra szorítkozni. A NIVEA Creme Peeling mikrofinomságú bőrradírozó szemcsékkel és E-vitamin-gyöngyökkel gazdagított ápoló krémtusfürdő. Gyengéden segít eltávolítani az elhalt hámsejteket, így a bőrt sugárzónak és puhának érezhetjük. Finoman masszírozzuk a bőrbe, majd alaposan öblítsük le! Bőrbarát pH-értékű. Bőrkímélő hatása bőrgyógyászatilag igazolt.

Megérkezett a Miss Sporty Nyáridéző Elektro-kollekciója. A neonsminktrend mindenhol körülvesz! Vigyünk fényt a körmünkre is! Ezek a káprázatos színek egyetlen vonással életre kelnek minden ujjunkon, köszönhetően a jumboecset méretének és akár tíz napig is kitartanak, mint a géllakkok, nem beszélve szuperextra ragyogásukról. Mi imádjuk a színeit .

Megérkezett a Lush halloween-kollekciója, 2018. november 30-ig kapható. Monsters’ Ball fürdőbomba ami egy meghívó egy szörnyen jó buliba! Engedjük meg a vizet és dőljünk hátra a rémesen vidám neroli irtózatosan szuper habjaiban! A Himalája-só és a tömjénolaj lágyítja a bőrt, a pezsgő lime-olaj pedig újra életre kelt minket, hogy hajnalig táncolhassunk a kísértetekkel. Fő összetevők: lime, tömjénolaj, neroli, Himalája-só. Bewitched habfürdő, ne engedjünk a babonának, inkább hagyjuk, hogy elvarázsoljon a bergamottolaj, míg beszívjuk a szeder ismerős aromáját! Fő összetevők: tömjénolaj, bergamottolaj, kukoricaliszt. Ghost in the Dark szappant használva vigyázzunk az éjben settenkedő lényekkel! Ha kiver a víz, irány a fürdőszoba és ez a világítóan szellemes szappan, ami segít visszaszerezni a bátorságunkat, hogy végre benézzünk az ágy alá. Töltsük fel természetes vagy mesterséges fénnyel, hogy este elriassza a szörnyeket! A kísértetiesen jó citromfűtől és bergamottól feláll a szőr a hátunkon, míg a világító vízben pancsolunk. Szörnyen jó! Fő összetevők: citromfű, bergamott, glicerin, foszforeszkáló cink-szulfát.

Hidratáljunk könnyen és egyszerűen az Oriflame Milk and Honey zuhanyozás közben használható testápolóval. Sokan szeretjük azokat a termékeket, melyek hidratálnak, kondicionálnak és ráadásul még időt is spórolunk a használatukkal! Használata egyszerű: tusolókrémmel vagy szappannal történő tisztítást követően vigyük fel a még nedves bőrünkre a testápoló lotiont a zuhany alatt! Öblítsük le, majd töröljük szárazra a bőrt! Amennyiben egy kellemes fürdőre vágyunk, akkor ajánljuk az Oriflame Milk & Honey Gold Rich Creme habfürdőt, amely krémes textúrájával gyengéden ápolja bőrünket. Organikus forrásból származó tej- és mézkivonattal puhábbá, rugalmasabbá teszi a bőrt. Az Oriflame mézes termékcsaládja évek óta az egyik kedvencünk a svéd márkától.

Megérkezett az Oriflame Swedish Spa Swedish Spa-termékcsalád, melynek csomagolása egyből magával ragad. Igazi luxusélményt nyújtanak az Oriflame Swedish Spa Tranquil Drops nyugtató hatású fürdőcseppjei, mivel vízzel érintkezve tejes habbá alakulnak. Az Oriflame Swedish Spa gentle Ripples zuhanyolaj egy kényeztető olaj a zuhanyozáshoz, melynek textúrája olajból krémes állagú habbá alakul, hogy a bőrünk tiszta és selymesen puha tapintású legyen. Az Oriflame Swedish Spa smooth Rocks radírozó-masszírozó szappan növényi alapú szappan különleges kialakítással, egyik oldala masszírozza és stimulálja, a másik oldala radírozza és simábbá teszi a bőrünket. Az Oriflame Swedish Spa sókristályos testradír sókristályokat és mandulahéj-őrleményt tartalmazó (olajos alapú) bőrradír hatékonyan távolítja el az elhalt hámsejteket, ezzel simábbá és puhábbá téve a bőrt, javítva annak szerkezetét. Az Oriflame Swedish Spa habzó tusolózselé egy különleges tisztítási élmény: gélformula, mely víz hatására gazdag, krémes habbá változik. Az Oriflame Swedish Spa mirror Ocean testápoló olaj a mandula- és repceolaj tápláló kombinációja a test és a lélek nyugtatására. Az Oriflame Swedish Spa whipped Waves testápoló vaj gazdag, krémes testvaj, mely lágyan olvad a bőrön és intenzíven táplálja a bőrt hidratáló édesmandula-, repce- és kókuszolaj keverékével gazdagítva, mely simábbá teszi és regenerálja a bőrt.

Az Oriflame On the Edge EdT a merészségével, pimaszságával és vagányságával hívja fel magára a figyelmet. Viselője lázadó, ugyanakkor rendkívül vonzó, imádja, ha minden szempár rá figyel. Az On the Edge elsőként zamatos, gyümölcsös aromákkal hódít, majd átadja helyét a kifinomult, virágos eszenciáknak. 

Az Oriflame VIP CLUB IBIZA ILLATPERMET egy keleties, vaníliás és gyümölcsös illatkoktél az ananász, a magnólia és a karamell aromájával. Az illatpermet nőies, virágos illata Ibiza legmenőbb klubjainak világát idézi.

Az Oriflame VENTURE POWER EDT egy illat olyan férfi számára, aki szereti a kalandot és keresi a határait. A fejjegy a pezsgő, friss szicíliai bergamott és citrom aromájával indul, melynek ragyogását a vizes akkordok fokozzák. A szívjegyben a fekete kardamom eleganciája keveredik a kakukkfű és az ibolyalevelek illatával. Az alapjegy ellenállhatatlan összetevői az élénkítő pacsuli, a különleges ambrox és a krémes szantálfa, biztosítják a bőrön a hosszan tartó férfias vonzerőt.

Az Oriflame The ONE Colour Unlimited egy szupermatt ajakrúzs, melynek vékony stiftes kialakítása elősegíti a precíz felvitelt. A LipSoft Moister Plus összetevő simábbá, rugalmasabbá teszi az ajkakat, komfortos viseletet nyújt. A hatása tartós, a végeredmény szupermatt .

Az Oriflame Pure Skin zuhanyozás közben használható mélytisztító arcmaszk minden korosztály számára tökéletes megoldás. Elsősorban zsíros bőrre ajánljuk. Természetes guaranakivonat és szalicilsav található benne, emellett a textúrája agyagos. Tisztítja, mattítja és egyben frissíti a bőrt. Az Oriflame Univerzális balzsam feketeribizli-illattal javítja, puhábbá és simábbá teszi a bőr felszínét, ráadásul egyszerre véd és táplál. Használjuk a teljes testfelületünkön! Kompakt kiszerelésének köszönhetően bárhová magunkkal vihetjük. Az Oriflame Hidratáló Kézkrém olívaolajjal gazdagítva szuper hidratáló, kondicionáló és bőrpuhító hatású. Tápláló sheavaj, édesmandula-olaj és olívaolaj található benne, így búcsút vehetünk a kézszárasságtól . Az Oriflame bemutatja az új 5 az 1-ben Wonderlash XXL szempillaspirált, mely nem csomósodik, nem pattogzik le és nem maszatolódik. A sörték ideális kialakítása biztosítja a csomósodásmentes végeredményt. Az applikátor belső része feszesebb, erősebb sörtéjű, a külső puhább, tömöttebb a tökéletes használat érdekében, ezáltal jól rétegezhető. Egyszerre dúsít, hosszabbít, különválaszt, ível és ápol, így az összes igényünket kielégíti. Az Oriflame The one kétfázisú köröm- és körömágybőr-ápoló olaj az első kétfázisú készítmény, melynek célja a többfunkciós összetevők erejével a körmök és a körömágy bőrének ápolása. Hidratálja, nyugtatja és természetes olajokkal ápolja a körmöket és a körömágy bőrét. Mossuk le a körömlakk felvitele előtt! A körömágy bőrének hidratálására is használhatjuk a manikűrözés után.

Szépüljünk természetesen a BIOLA natúr, bio- és biodinamikus kozmetikumokkal! A Biola tropical tusfürdőhab egy bőrkímélő bőrtisztító összetevővel készülő tusfürdőhab, mely bármely bőrtípusra alkalmazható. A kivi-, a papaja- és a galagonyakivonatok támogatják a tónusosan üde bőrérzetet. A mangó és a tönkölybúza kivonata elősegíti a hidratált bőrállapot kialakulását. A tamanu bőrápoló olaja az E-vitaminnal támogatja a bőrregenerációt. A mimóza age control testápoló olaj bőrtápláló, bőrselymesítő, könnyen felszívódó testápoló olaj. A bőr regenerációját támogató esszenciális zsírsavakban és lipidekben gazdag olajokat, E-vitamint és antioxidáns gyógynövények kivonatát tartalmazza. Alkalmazása: A megtisztított testfelületre 8–10 ml bőrápoló olajat egyenletesen eloszlatunk. Szintetikus illatanyagoktól, paraffinolajtól és szilikonolajtól mentes termék!

Az essence make your own magic szemhéjpúder paletta nemcsak magasan pigmentált árnyalatok széles skáláját kínálja, de lehetővé teszi, hogy a sminkünk elmesélje a saját történetét. A palettán tíz, jól pigmentált, hosszan tartó matt és gyöngyházhatású árnyalatok találhatók. Az Essence Melted chrome szemhéjpúder intenzív árnyalata elkápráztat, és izgalmas textúrája az olvadt fémre emlékeztet. Ezüst, réz, vakondszürke, rozé, nude és kékeslila divatos árnyalatokban is kapható. Az idei nyár legdivatosabb terméke a highlighter. A gyönyörű csomagolású essence go for the glow highlighter palettában a három holografikus highlighterszín tökéletes ragyogást biztosít. Az árnyalatokat viselhetjük magában, keverve vagy rétegezve is.

Az essence glitter on glitter off lehúzható körömlakk egy szuper újdonság. A rozéarany, lila és multiglitter árnyalatú, oldószeralapú peel off körömlakk egyszerűen lehúzható kopás után. Így működik: a legjobb ha két vékony rétegben visszük fel. Ha megszáradt, akkor a körömlakk bármikor könnyen lehúzható!

Két csodás ajaktermék is felkerül a boltok polcaira. Az essence colour boost mad about matte folyékony ajakrúzs púderes-matt végeredményt hoz létre az ajkakon. A textúrája kellemes, lágy érzetű, nem hagyja kiszáradni az ajkakat. A vízálló essence melted chrome folyékony ajakrúzs már az első réteg felvitelével intenzív színt és fémes felületet biztosít, a sugárzó matt hatású rúzs könnyed fémréteget képez az ajkakon.

A tökéletes smink 3 alapterméke a Primer, „az alapozó alapozója”, alapozó, mely egységes bőrszínt biztosít és a korrektor, a sötét karikák, apró bőrhibák elfedésére. Az essence prime + studio mattító primer kielégíti a fiatal bőr szükségleteit. A könnyű textúrájú fekete iszapot tartalmazó primer mattítja a bőrt és láthatóan finomítja a pórusokat. Az essence insta perfect folyékony alapozó is egy újdonság, mely cseppadagoló kialakítású, matt és hibátlan arcbőrt biztosít. A folyékony textúrája vízálló és jól rétegezhető. Az essence camouflage + matt korrektor egy vízálló korrektor, mely mattítja a bőrt. Köszönhetően a kiváló fedésének, megbízhatóan elfedi a sötét karikákat és árnyékokat a szem körül. Akár a tetoválás is átmenetileg elrejthető vele ?.

Az essence too glam to give a damn’paletta elbűvölő metálhatással kápráztat el minket. A trendi papírcsomagolásban lévő „szem- és arc”-paletta rendkívül sokoldalú: nyolc szemhéjpúdert tartalmaz matt vagy csillogó kivitelben. A témához illően egy pirosító vagy egy highlighter ékesíti még a palettát.

 

Az új szezonban a metál és csillogó ragyogás ismét központba kerül. A szemek, az ajkak és a körmök is imádják az effekteket.Catrice The glitterizer mix n’ match Szemhéjpúder palettában két fekete szemhéjpúderalap található matt és csillogó változatban. Az egyedi megjelenésért négy magas fényű intenzív glitterszín, valamint két holo- és glitterhatású fedőréteg ékesíti a palettát. Catrice Dewy-ful lips kondicionáló ajakvaj. Az ajkainkat ápolni elengedhetetlen, hiszen egy szuper rúzs vagy szájfény csak így mutat jól. A sheavaj kényezteti, míg a rendkívül magas textúra láthatóan dúsítja az ajkakat, és fényes, harmatos megjelenést eredményez, emellett lenyűgöző, vizes hatású ajkakat érünk el vele.

Tökéletes, akár egy balerina! – üzeni az INGLOT legújabb, balerinák által inspirált egyedülálló kollekciója, mely igazi balettshow-val debütált a hetekben.

Egy kölni, melyet mi formázhatunk stílusunknak megfelelően. Az Avon My Attitude kölni különlegessége abban rejlik, hogy saját magunk tervezhetjük és formázhatjuk egyedivé az üvegcséjét. Írhatunk vagy rajzolhatunk rá, díszíthetjük kedvünk szerint. A rendkívül sokoldalú kompozícióban a fekete bors fűszeres aromája tökéletesen egészül ki a kirobbanóan friss narancsakkordokkal. Az illatot az elegáns írisz és az édes-krémes kókusztej gazdagsága teszi igazán ellenállhatatlanná. A „Queen of the Night” (Az éjszaka varázsa) virága csupán egy évben egyszer bontja ki szirmait. Ez ihlette az Avon újdonságának, a Surreal Sky kölninek gazdag és telt illatát, amely utazásra hív egy mesés fantáziavilágba. Az illatkompozíciót a kaktuszvirág, a piros gyümölcsök és a borostyán aromái jellemzik, de igazán különlegessé a „Queen of the Night” virág teszi.

Szánjunk, egy kis időt magunkra, és egyúttal bőrünk megfelelő méregtelenítésére az AVON új Anew Clinical Defend & Repair-termékcsaládjával! Bőrünk egészsége állandó támadásoknak van kitéve. A káros szabadgyökök, a légszennyezettség mind károsítják a bőrsejteket és a bőr idő előtti öregedéséhez vezethetnek. Hetente 2–3 alkalommal érdemes elvégezni egy alapos tisztítókúrát, hogy bőrünk fellélegezhessen. Az Avon Anew Clinical Deep Recovery éjszakai regeneráló arckrém, mely hozzájárul bőrünk egészségesebb és fiatalosabb megjelenéséhez és az éjszakai pihenés során regenerálja azt.


[an error occurred while processing the directive]

Leave A Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hírlevél regisztráció

Frizura és szépség

Jazmin Communications

Jazmin Communications

Jooble

Jooble