728 X 90

Sztárok frizura szemlén

By Frizura & Szépség

Dér Heni, Csonka András, Hajas László, Hargitai Bea, Szekeres Nóri, Dudás Miklós és Teszári Nóra is lelkesen szemezgettek az egyik belvárosi bevásárlóközpont újonnan nyílt üzletének tavaszi kollekciójából. Természetesen egyikük sem távozott üres kézzel.

Zara_Dudas_Csonka_Hajas magazinba

Az Észak-Spanyolországból érkező divatmárka új üzletének megnyitóján zsúfolásig telt a 2000 négyzetméteres ruhabirodalom: a márka igazi szerelmesei azonnal birtokba vették hazánk nyolcadik ZARA üzletét.

Csonka András, színész-műsorvezető, aki saját bevallása szerint a hideg színek szerelmese, most sem hazudtolta meg magát, ugyanis világoskék ingben érkezett, és nyári kollekció ide, banánsárga trend oda, ő a válogatásnál is maradt a hűvös színeknél.

Zara_Teszari_Nora magazinhoz

Dudás Miklós olimpikon kajakozó és Teszári Nóra műsorvezető is „elveszett” a rengeteg ruha között, ám végül ők is megtalálták az aktuális kedvencüket, ki magának, ki gyermekeinek is örömet szerezve a legújabb zsákmánnyal.

Zara_Szekeres_Nora magazinhoz

Szekeres Nóri, műsorvezető rafinált ruhában érkezett, de azért még így is jól látszott, újra áldott állapotban van.
„Tudtuk a párommal, hogy szeretnénk kisbabát – majd egyszer. Nos, most úgy tűnik, elérkezett az idő. A gyermekeim már nagyok, most lesz újra egy kis bébi a családban. Nagyon várja őt már mindenki – mosolygott a műsorvezető. – Nem tudom megállni, hogy ne a női osztályon kezdjem a nézelődést, mert a márka igazi rajongója vagyok, de aztán átsétálok szépen a gyerekszekcióba, imádnivaló darabokat kínál a ZARA kicsiknek is. Nagyon tetszik az üzlet elrendezése, az, hogy átjárhatók a területek, és az, hogy színek szerint rendszerezik a ruhadarabokat, így könnyebben megy a válogatás.”

Frizura szempontból is szemügyre vettük az ismert vendégeket:
Dudás Miklós és Csonka András: sportos, rövid frizurájuk könnyen kezelhető, fiatalos, lendületes. Könnyű kezelni csak a formatartás miatt rendszeres hajvágással kell karban tartani.
Hajas Laci: nagyon elegáns a frizurája a minden napokban is lehet alkalmi és stílusos a frizura és a megjelenése

Zara_DerHeni magazinhoz
Szekeres Nóri és Dér Heni: nagyon egyszerű a hátra fogott frizura, de a kevesebb néha több. Elegáns is tud lenni egy szépen megfésült copf, a lényeg hogy szorosan, simára legyen fésülve, és ha előtte kivasaljuk a hajat, könnyebb lesz tisztára, simára fésülni. Hogy elegánsabb legyen, tekerjük át a copfot a saját hajunkkal, mintegy hajgumiszerűen.

Teszári Nóri: ha valakinek természetesen göndör a haja, jó, ha ezt ki is tudja használni. Ő ráadásul egy remek színnel fel is dobja a göndör hajat, így még vadabb, izgalmasabb és bolondosabb a frizura. Ha megfelelő hajápoló szereket használunk hozzá, nagyon szépen csillogóvá tehetjük a göndör tincseket. Fiatalos és jól áll neki.

Zara_Hargitai_Bea magazinba
Hargitai Bea: Nőies, szép szőke haját nagyon jól kiemeli ha hajsütővassal hullámokat tesz a hajába előtte használjunk hő védő anyagokat, hogy megvédjük a hajunkat a sütés után pedig egy finom hajolajjal ápoljuk, így sokáig fényes marad a hajunk és a frizurát is tartósíthatjuk vele.

Fotó: Just Creatíve


[an error occurred while processing the directive]

Leave A Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hírlevél regisztráció

Frizura és szépség

Jazmin Communications

Jazmin Communications

Jooble

Jooble