728 X 90

Birdy

By Frizura & Szépség

BG210_070_161_RGB

Megjelent a kritikusok által is elismert, mindössze 17 éves brit énekes-dalszerző Birdy második lemeze, a Fire Within. A dalok javát Birdy maga jegyzi, a munkáját olyan legendák is segítették a stúdióban, mint pl. Ryan Tedder (Beyoncé), Dan Wilson (Adele). Birdy már nem csak zongorázik, de gitározik is a dalokban – az éneklés mellett. A dalok szövegében egyértelműen látszik, hogy Birdy már nem kislány, hanem egy komoly mondanivalóval rendelkező művész; mint ahogy az is kiolvasható belőlük, hogy milyen szenvedélyesen szeretne örömet okozni a rajongóinak zenéjével. Nagyon igényes album, jó hallgatni.

Az énekesnő 2011-ben robbant be a könnyűzenei életbe, Bon Iver Skinny Love-jának csodaszép feldolgozásával. Birdy fellépett szinte az összes nagy TV-showban világszerte, 3 telt házas koncertet adott a sydneyi Operaházban, és részese volt a londoni Paralimpia megnyitóünnepségének is.

BG210_030_231a

Frizuraszemle:

Szép, természetes alapot emel ki a haja színe, a frizura formája és a smink is.

A hétköznapi sikk és a természetes formák az utcai trend meghatározó elemei. A laza hullámokat könnyen elkészíthetjük hajcsavarókkal vagy hajsütővas segítségével. Formázó krémmel vagy hajvégápoló olajjal tegyük még természetesebbé és fényessé!

Fotó: Magneoton/Warner


[an error occurred while processing the directive]

Leave A Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hírlevél regisztráció

Frizura és szépség

Jazmin Communications

Jazmin Communications

Jooble

Jooble