728 X 90

A FOREO nőnapi ajándéka!

By Frizura & Szépség

A FOREO ajándékba adja bestseller arctisztító készülékét! Nőnap alkalmából ezzel tiszteleg a hölgyek előtt. Itt a lehetőség, hogy köszönetet mondjunk annak a nőnek, aki inspirál az életben.

Ha a világot egy szebb hellyé varázsolhatnánk, megtennénk? A nemzetközi nőnap alkalmából a svéd FOREO teszi fel hölgyek millióinak a kérdést. Ha a válasz igen, akkor az idén 7 éves beauty-tech márka egy szívhez szóló kampány keretében lehetőséget ad ezt megtenni.

“A FOREO-nál született mesélők vagyunk. Küldetésünk vásárlóink életét gazdagítani azáltal, hogy boldogabbá és fiatalabbá varázsoljuk őket. Az ő történeteik inspirálnak minket. A #PayItForwardWithFOREO kampányban a nők által elmondott sok-sok történet a boldogságról, jó tanácsokról, inspirációról, kitartásról mind újra elevenedik! Tiszta szívből hiszünk abban, hogy közösen szebbé tehetjük ezt a világot és mindez egy egyszerű tettel, egy köszönettel kezdődik.”  – mondta a kampányról Vladimir Cuturilo, a FOREO kelet-európai igazgatója.

A #PayItForwardWithFOREO kampány lehetőséget nyújt a nőknek, hogy megköszönjék azt a bölcsességet, inspirációt, támogatást, amely generációról generációra, nőkről-nőkre száll – s amely formálja a szépségüket.

A FOREO nőnapi kampányához egyszerűen csatlakozhatnak a hölgyek: nincs más feladat, mint megjelölni egy olyan hölgyet, aki hihetetlen hatással van az életükre és egy rövid történetben meséli róla. A FOREO pedig gondoskodni fog a kiválasztott hölgy ajándékáról: az inspiráló jelölt egy LUNA mini 2 arctisztító készüléket kap ajándékba (39 900 Ft értékben), köszönetképpen azért, hogy a világot még gyönyörűbb hellyé varázsolja életével.

“A FOREO 7 éve indult útjára, de ez nem azt jelenti, hogy a története is ekkor kezdődött. Minden terméke mögött egy különleges sztorit találunk. Az első LUNA például egy elrontott házassági évfordulós ajándék miatt született, az ISSA fogkefék pedig abból a gyanúból, hogy a márka alapítójának gyerekei nem mosnak eléggé alaposan fogat. Minden FOREO termék tehát, amelyet nap, mint nap emberek milliói használnak, hosszú évek tudásának és átörökítésének az eredménye. Ugyanúgy, mint amit a nők adnak át nő társaiknak, generációról generációra.” – tette hozzá Vladimir Cuturilo.

A kampány 2020. március 1. és 2020. március 8. között fut a részt vevő országokban.*

Az akció teljes leírása és a jelentkezési lap a FOREO blogján, a MYSA-n olvasható.

A FOREO nőnapi kampányának menete

A március 1-től 8-ig tartó kampányban nincs más dolga a résztvevőknek, mint kiválasztani egy olyan hölgyet, aki hihetetlen hatással van az életére és egy rövid történetben meséli róla. A FOREO pedig gondoskodni fog a kiválasztott hölgy ajándékáról: az inspiráció forrása egy LUNA mini 2 arctisztítót kap ajándékba (39 900 Ft értékben), köszönetképpen!

A részvétel feltételei

Posztolj egy közös fotót magadról és a jelöltedről, akire felnézel és meg szeretnéd ajándékozni egy LUNA mini 2-vel! Töltsd fel a fotót az Instagram vagy Facebook oldaladra, röviden írva arról, hogy ki a jelölt és miért őt választottad. A kampányban való részvételhez mindenképpen használd a @foreo taget és a következő hashtageket: #PayItForwardWithFOREO, #IWD2020, #EachForEqual

A posztolás után töltsd ki a jelentkezési lapot hiánytalanul (angolul). Mutasd meg, számodra ki az nő, aki támogatást, boldogságot ad és egy rövid történetben írd meg, miért rá esett a választásod! A FOREO készülék hozzád érkezik majd, hogy továbbadhasd Neki, köszönetképpen. A világot egyszerű tettekkel tehetjük szebbé!

 

Fotók és forrás: Foreo

Kulcsszavak: , , , ,

[an error occurred while processing the directive]

Leave A Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hírlevél regisztráció

Frizura és szépség

Jazmin Communications

Jazmin Communications