728 X 90

A tavasz színei

By Frizura & Szépség

Itt a tavasz. Felébred a természet, előjönnek a színek, süt a nap és a kedvünk is más lesz.

A virágos minták és a tavasz színei hódítanak. Hordjunk bátran élénkebb színeket, hiszen ezek a hangulatunkra is hatással vannak! Egy kis ízelítő a tavaszi kollekciókból:

Az új Intimissimi kollekció fehérneműi is virágba borultak. Bár ezt csak saját magunk és a kedvesünk látja, de akkor is hatással van ránk.

Ha pénztárcánk is engedi, lepjük meg magunkat egy szép fehérneművel, combfixszel. Ha esetleg szomorúak vagyunk, akkor is jobb, mint a csokoládé vigasztalásként, mert nem nő a fenekünk tőle, bár kicsit költségesebb. Egy szép fehérnemű, egy szexi combfix, szép harisnya és egyéb színes kiegészítők viselése nagyon jó érzés.

A Navona by Pastellstudio új tavaszi kollekciójában is megjelentek a virágos motívumok: egyik modell vidámabb és szebb, mint a másik.

A ruhákkal és kiegészítőkkel együtt a szépséges dekorkozmetikai kollekciók is megérkeztek – itt is pompáznak a szebbnél szebb színárnyalatok.

A  tavasz  az  ébredő  szerelem  évszaka.  Az  érzékek  szárnyra kapnak és a szürke hétköznapok a pink elkápráztató színeivel telnek meg. A Lancôme idén a tavasz színpompás rezdüléseit ragadja meg az új  In Love    kollekciójával  és  a  tavaszi  jókedv  felvillanyozó történeteit meséli el. Az In Love a Lancôme tavaszi kollekcióját, a tehetséges színésznő, Emma Watson tervezte. A tavasz inspirálta vibráló színek kontrasztját – a neonos pink és korall dominanciáját a türkiz és a lila egészíti ki – a városi természet fénylő pasztelljeinek gazdag reneszánsza teszi tökéletessé.

Idén tavasszal egy friss és új smink kollekció érkezett Giorgio Armani-tól is. Ragyogó, eufórikus színek, amely a szemekre helyezi a hangsúlyt.

A gyöngyház fehér, a hibiszkusz és az úszómedencék türkizkék színe a természetesen tiszta nude árnyalatok új generációjával egészül ki. Egy bátor és modern megjelenés, amelyet a szabad szellemű nők inspirálta.

Fotó: Navona by Pastellstudio, Intimissimi, Lancôme, Giorgio Armani


[an error occurred while processing the directive]

Leave A Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hírlevél regisztráció

Frizura és szépség

Jazmin Communications

Jazmin Communications

Jooble

Jooble