Blog
3 tipp, hogyan készítsük fel a lábainkat a nyárra
A hideg időjárás és a zárt cipők miatt a lábaink gyakran kiszáradnak és berepedeznek, emellett a bőrkeményedés, a tyúkszem és a körömgomba is gyakoribbá válhat. A tavasz beköszöntével, ahogy egyre melegebb a hőmérséklet, előkerülnek a szandálok, nyitott orrú cipők és [...]
Otthon is könnyedén elkészíthetők az alakbarát finomságok
Egy kellemes, kettesben töltött vacsoráról vagy nagyobb hétvégi vendégvárásról legyen szó, az étel minden eseményen kitüntetett helyet tölt be. Czanik Balázs új, Ínyenc fogások egészségesen című receptkönyve megannyi isteni fogást tartalmaz, melyek méltó főszereplői lesznek az összejöveteleknek, hiszen egészségesek, finomak [...]
Pisztáciás különlegességekkel vár a 3. Kürtőskalács Vigalom május 12-14 között
Lola, Bátyai Évi és Völgyesi Gabi az elsők között kóstolhatták meg a 3. Kürtőskalács Vigalom újdonságát, a pisztáciás finomságokat. Május 12-14. között ugyanis újra otthon ad a Fővárosi Állatkert a 3. Kürtőskalács Vigalom eseménynek, ahol változatos ínyencségekkel, színes programokkal várnak [...]
Miben járjunk a tavaszi-nyári szezonban? Cipőtrendek 2023 tavasz-nyár
Végre a természet és a város is újra élettel, színekkel, vidámsággal telik meg. Élvezd a napsütést, kirándulj a családdal, mozdulj ki a barátokkal! Bárhova is mész, a DEICHMANN hű társad lesz a kalandokban. Jöhetnek a koncertek egy vagány chunky sneakerben, [...]
Szépítő újdonságok májusra
Izgalmas újdonságok érkeztek a különböző márkáktól. Arcápolás, bőrápolás, fényvédelem és illat szépségek. Válogassatok kedvetekre! Lepjétek meg magatokat vagy valakit, aki fontos számotokra! [...]
Készítsük fel a bőrünket is a tavaszi megújulásra
A tavasz beköszöntével egyre hosszabbak és melegebbek a nappalok, a természet is újjáéled, minden kizöldell, a madarak csiripelnek. A természet téli álmából felébred, ezzel együtt pedig a testünk is újult erőre kap. A téli hónapokban bőrünk könnyen kiszáradhat a hideg kinti, és a sok esetben száraz benti levegő miatt. A hideg, száraz levegő csökkenti [...]
A fényvédelem evolúciója
Korábban a fényvédelem csupán azt a célt szolgálta, hogy megelőzzük a leégést. Felkentük a fényvédőt, mielőtt kimentünk a strandra, nem foglalkoztunk a krém állagával, viselhetőségével és az elkerülhetetlen fehér réteggel, ami megült a bőrön. Napjainkban többet várunk el a fényvédőktől. [...]
Így készítsünk pitypanglimonádét!
Pár éve készítettem először, amikor szembejött velem a recept a neten. Addig sajnos nem tudtam, hogy ilyen értékes virág van a kertemben. Azóta fűnyírás előtt mindig összeszedem ezt a hasznos gyógynövényt. A gyökerétől a szárán át a leveléig, és a virágja is felhasználható. Ételbe is bele lehet tenni. Én már salátára szórtam a virágjából. [...]
A mikrobiombarát bőrápolásé a jövő
Annyira hozzászoktunk ahhoz, hogy “tüzet oltsunk”, amikor a bőrünkről van szó (azaz amikor olyan problémákat kezelünk, mint a sötét foltok, pattanások vagy ráncok), hogy néha könnyű elfelejteni, hogy az egészséges megjelenésű bőrhöz mindenekelőtt egy erős, stabil alapra és mikrobiomra van [...]
Kiemelt ételosztást tart a Föld napján a krisnás Ételt az Életért
Április 22-én 11 órától kiemelt tavaszi étel- és csomagosztást rendez az Almássy téren az Ételt az Életért, a Krisna-hívők humanitárius programját megvalósító közhasznú alapítvány. A Föld napján tartott rendezvényen a húsmentes étkezésre, mint környezetkímélő szokásra is emlékeztetnek. [...]