728 X 90

Color Freeze: szín a végsőkig a Schwarzkopf Professionalnek köszönhetően

By Frizura & Szépség

Ameddig csak lehet, a hajszíned úgy tündököl, mintha most léptél volna ki a szalonból. Az új Schwarzkopf Professional Bc Color Freeze a Balancer technológiának köszönhetően gondoskodik a fantasztikus színről, a csillogó fényről és az egészséges kinézetről egyaránt a hosszantartó színeredményért.

bc color2 image

A megújult BC Color Freeze szortiment elérhető 2015 májusától a Schwarzkopf Professional szalonjaiban.

Fedezd fel a tökéletes színkontrollt, amit a BC Color Freeze tökéletesre fejlesztett! Bemutatva a 4,5 pH-értékkel rendelkező Balancer technológiát, amely elsőként nyújt tökéletes megoldást a színvédelemre.

bc másolat

A festett haj pH-értéke távol áll a megfelelő 4,5-ös értéktől, ez az, amit a megújult Color Freeze visszaad a hajnak. A színkezelés közben a haj külső és belső szerkezete fellazul, így a pigmentek nem megfelelően jutnak be.
A technológia megerősíti a haj struktúráját, visszahozva az optimális pH-értéket. Ez az első alkalom, hogy ezt a technológiát használják a hajápolásban. A termék használatával akár 40%-kal hosszabb ideig megőrizhetjük hajszínünket. A tökéletes szín érdekében az Igora Royal és a BC Color Freeze együttes használatát ajánljuk.
A Schwarzkopf hajspecialisták mostantól három Color Freeze terápiát ajánlanak vendégeik számára: egy 5 perces expressz ápolást, egy 10 perces intenzív ápolást, illetve egy 20 perces kényeztető ápolást. A megújult BC Color Freeze CC krém otthon is ápolást nyújt a haj számára. A teljes szortiment tökéletes védelmet nyújt a színkezelt tincseknek.

BC Color Freeze Sulfatfreies ShampooBC Color Freeze Sulfate-free Sampon – Gyengéd sampon a színezés által roncsolódott tincsek számára. Visszahozza a tökéletes pH-értéket a tökéletesen pigmentált hajért. 250 ml

BC Color Freeze Intensiv ShampooBC Color Freeze Rich Sampon – Magasfokú ápolást nyújtó sampon, amely hatékonyan, mégis gyengéden tisztítja a fejbőrt és a színezett hajat egyaránt a gyönyörűen csillogó frizuráért. 250 ml

BC Color Freeze Silver Sampon – egy pigmenteket tartalmazó sampon a tökéletes színért! Semlegesíti a nem kívánt színeket, miközben gyengéden ápolja a hajat és fejbőrt egyaránt. 250 ml

BC Color Freeze Spray ConditionerBC Color Freeze Spray – fedezd fel az új, könnyű spray állagú termékünket, amely regenerálja haj struktúráját, visszaállítva a megfelelő pH-értéket, miközben csillogó ragyogást biztosít a frizura számára. 250 ml

BC Color Freeze Balzsam – egy gazdag, krémes állagú termék a színezésben roncsolódott haj számára. Tökéletes ápolás és káprázatos színeredmény.

BC Color Freeze KurBC Color Freeze Pakolás – egy intenzíven ápoló krémes pakolás, amely mélyen ápolja a roncsolódott tincseket.

BC Color Freeze CC Krém – ez az új sztártermékünk elengedhetetlen kelléke a tökéletesen ápolt, színkezelt haj számára.

BC Color Freeze Glanzserum

BC Color Freeze Fényszérum – hosszantartó, tükörfényes csillogás. Helyreállítja a száraz hajvégeket, láthatóan simává varázsolja haj teljes felületét.

bc color

Fotók: BC Color Freeze


[an error occurred while processing the directive]

Leave A Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hírlevél regisztráció

Frizura és szépség

Jazmin Communications

Jazmin Communications