728 X 90

Csodás frizurák születtek az esküvői Divathajón!

By Frizura & Szépség

Esküvői divathajón jártunk! Az esküvői divathajón Nemes-Meggyes Zsuzsanna mesterfodrászunk ismét szépséges frizurákat alkotott.

„Az esküvői hajtrend nagyon változatos frizurákkal inspirálja a menyasszonyokat. Nagyon fontos hogy illeszkedjen a menyasszony egyéniségéhez a frizura. Ezt mindig szem előtt kell tartani. A hosszú haj alkalmas a legtöbb variáció elkészítéséhez.

Lehet kontyot készíteni, göndöríteni, vasalni, fonni, feltűzni vagy leengedve hagyni. Klasszikus frizurának számít, ha hullámosan hagyjuk végig omlani a hajat, vagy félig lazán van feltűzve. Ez most nagyon közkedvelt finom, elegáns és nagyon romantikus.

Akik ezt a vonalat szeretnék még tovább fokozni, azoknak a fonást, a sodrást javaslom. Lehet szoros, illetve laza változata, mindkettő nagyon különlegessé teszi a frizurát. A kontyot el lehet készíteni középhosszú hajból is. Nagyon mutatós és elegáns a tarkóra készített konty. Rövid haj esetében is van néhány variáció, amivel elegáns és nagyon nőies megjelenést biztosíthatunk.

A hajdíszeket meghatározzák a frizura stílusa, a ruha vonala és díszítése. Lehet apró virágos vagy gyöngyös, illetve kristályokkal díszített, vagy csak finom elegáns szalaghajpántként. A most elkészített modellek hajában a kristályoké a főszerep.

Ezt a díszítési formát akár a koszorúslányok hajába is lehet alkalmazni, természetesen diszkréten, elegánsan. Ne legyen több mint a menyasszonyé! És ha élő virágot tervezünk a frizurába, akkor figyelembe kell venni a menyasszonyi csokor összetételét.

Ez utóbbi nagyon kedvelt és sokféle stílushoz jól áll. Fontos, hogy egységben legyen az összkép, a frizura illeszkedjen a ruhához, a csokorhoz, a menyasszony egyéniségéhez, az egész esküvő hangulatához. De a legfontosabb hogy a menyasszony jól érezze magát a hajviseletében!” Zsuzsi

A teljes összképhez fontos a passzoló smink is

A szép sminket Smeiler-Dajka Nikolett készítette nekünk.

„Nem volt nehéz dolgom, hiszen mindenkinek könnyen sminkelhető csodás arca van, tiszta arcbőrrel. Igyekeztem mindenkinek kiemelni a természetes szépségét, és azt hangsúlyozni, ami a legszebb az arcán. Bianka már többször volt a modellem, így az ő arca nem volt ismeretlen számomra. Gyönyörű hamvas bőréhez és a szőke hajához nagyon illett a szürke ezüst füstös árnyalat. A mélyítővonalban sötétebben, lejjebb ezüstösen csillogóbban emeltem ki világos szemeit. Vikinek kissé távol ülő szemei vannak, ezt beljebb hoztam azzal, hogy nemcsak a szemei külső részén, hanem a belső szemzugba is tettem egy kis sötétebb barna árnyalatot. Így a szemei optikailag középre kerültek, szimmetrikusabb lett az arca. Viki gyönyörű lány, azonban a szemöldök karakteresebbé tétele emelte a színvonalat, és igazi porcelánbaba lett belőle. Noémi fiatal külsejéhez és mélybarna tekintetéhez abszolút passzoltak az ártatlan rózsaszínes porok. Ezt a Maquillage-rózsa árnyalatai segítették kiemelni. Hatalmas szempilláit elég volt néhányszor áthúzni, máris még jobban kiemeltem vele a tekintetét. Vanesszánál igyekeztem inkább az ajkaira helyezni a hangsúlyt egy pirosas rózsaszínes árnyalattal az Atelier rúzspalettáról, hiszen az amúgy is csodás melegséget sugárzó szemeit elég volt egy arany- és barna árnyalattal kiemelni. Az összkép magáért beszél. Mindenkinél a Dermacolor és a Paris Berlin professzionális alapozóit használtam, hiszen ezzel tökéletes fedést érhetünk el egy szép és tartós smink elkészítésekor.” Niki

Modelljeink, Viki, Vanessza, Noémi és Bianka a Navona Fashion ruháit viselték a frizurabemutató alatt.

Köszönjük partnereinknek is közreműködést:

 

Kulcsszavak: , , , , , , ,

[an error occurred while processing the directive]

Leave A Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hírlevél regisztráció

Frizura és szépség

Jazmin Communications

Jazmin Communications

Jooble

Jooble