728 X 90

Életteli arcbőr a NU SKIN Galvanic Spa családdal

By Frizura & Szépség

RM09400973.catalog

A fáradt és stresszes bőr fénytelen és élettelen. Az alapvető revitalizálás segít helyreállítani a bőr ragyogását.

Spa és kozmetikai szalonokban már több mint ötven éve használnak enyhe galvánáramot a kezelések során a bőr felfrissítésére és új energiákkal történő feltöltésére. Ezek a kezelések szakértelmet igényelnek, a kozmetikus egy nagy készülékkel végzi a kezelést, amelynek a görgői gyengéden masszírozzák a bőrt; ennek hatására az letisztultabbá és tónusosabbá válik.

RM09500731.new head

Ismerjük meg az ageLOC® Edition Nu Skin Galvanic Spa System® II élményét!
Rugalmas, programozható időbeállítású, arcra, testre és fejbőrre használható, cserélhető kezelőfejeivel az ageLOC® Edition Nu Skin Galvanic Spa System® II szinergikusan együttműködik a Nu Skin® ultramodern termékeivel, hogy célzottan javítsák az arcbőr, a test és a hajkorona megjelenését.
A négy cserélhető kezelőfej, arcra, fejbőrre és testre, lehetővé teszi, hogy a Galvanic készülékkel Ön a spa kezelésekhez hasonló eredményeket érjen el otthonában.
Arckezelőfej – ez a széles kezelőfej megkönnyíti a mélytisztítást, használatát követően bőrét puhának, selymesnek és üdének érzi.

RM09501356.white
Fejbőrkezelőfej – ez a fésű alakú kezelőfej könnyen siklik a hajban, a fejbőrrel folyamatosan érintkezve segíti a jótékony összetevőket tartalmazó Nutriol® kezelőtermékek bejutását egyenesen a hajhagymákba.
Testkezelőfej – három kerek gumó növeli meg a bőrrel érintkező felületet, a jobb illeszkedés és hatékonyabb masszírozás megkönnyítése érdekében. Segít a cellulitisz elleni küzdelemben, a feszesebb, tónusosabb bőrért.
Célzott kezelőfej – ez a sima, lapos, ovális kezelőfej kiválóan alkalmas a nehezen megközelíthető, kicsi bőrfelületek kezelésére, úgymint a szemkörnyék vagy a száj környéke. Így koncentráltabban részesítheti ezeket a területeket a célzott termékek jótékony hatásaiban.

Picture3Picture4

A Galvanic kezelés arra az alapvető tényre épül, hogy a hasonló töltések taszítják, míg az ellentétes töltések vonzzák egymást, akárcsak a mágneses pólusok. A kezeléshez használt bőrápoló termékeket úgy alakítottuk ki, hogy negatív vagy pozitív töltéssel rendelkezzenek.
A készülék a program kiválasztásakor a termék töltésére áll. A hasonló töltések taszítják egymást, ennek köszönhetően a készülék valósággal „belepréseli” a bőrbe a terméket, bejuttatva ezáltal a kulcsfontosságú összetevőket. Abban az esetben, ha a készülék a termékkel ellentétes töltésűre van állítva, a szennyeződésekkel együtt kiszippantja azt a bőrből. A negatív és pozitív töltésű galvánáram szakértő alkalmazásával a kozmetikusok számos jótékony kezelést képesek végrehajtani a bőrön.

RM09501099
A hagyományos kozmetikai galvánáramos kezelésekkel szemben az ageLOC® Edition Nu Skin Galvanic Spa System® II készülékkel végzett kezelés gazdaságos módon nyújt csodálatos revitalizáló eredményt.

Élvezze a kozmetikai arc-, haj- és testkezelések nyújtotta előnyöket kényelmesen, otthonában!

Fotók és forrás: Nu Skin


[an error occurred while processing the directive]

(1) Reader Comment

Leave A Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hírlevél regisztráció

Frizura és szépség

Jazmin Communications

Jazmin Communications