728 X 90

Hozzuk egyensúlyba az arcbőrünket az új Epoch Yin and Yang Mask arcpakolással!

By Frizura & Szépség

Az Epoch-termékcsalád termékei már évek óta a kedvenceim között vannak. Például az Epoch Baobab testvaj, az Epoch Ava Puhi Moni 2in1 sampon és hajbalzsam, az Epoch Baby sampon és tusfürdő hibiszkusszal és az Epoch Sole Solution lábápoló nagyon belopták magukat a szívembe. A család új tagjaként most megérkezett az Epoch Yin and Yang Mask arcpakolás. Ismerjük meg együtt!

Elismert etnobotanikusok munkája révén az Epoch® a világ minden tájáról őshonos kultúrák időtlen tudásával és tradícióival ajándékozza meg a modern kort arc-, haj- és testápolási készítmények formájában, amelyek nemcsak bőrünket, de lelkünket is táplálják.

Csodálatos egyensúly a csodálatos bőrért a Yin Yang Mask arcmaszkkal

Mindannyian egyensúlyra törekszünk, legyen szó a lelkünkről, a bőrünkről vagy a világról, s ha megtaláltuk, az csodálatos érzés. Az Epoch Yin and Yang Mask arcmaszk nyugtató rituáléja pontosan ebben lehet a segítségünkre. Szánjunk magunkra egy kis időt, engedjük szabadjára az elménket, és pihenjünk, miközben ez a különleges maszk méregteleníti és táplálja az arcbőrünket a belülről sugárzó, ragyogó megjelenésért és a külső-belső egyensúly megteremtéséért!

Értékes összetevők

Az Epoch® Yin and Yang Mask arcmaszk két kulcsfontosságú hatást kínál: méregteleníti és táplálja az arcbőrt a friss és ragyogó külsőért. Kaolinnal, aktív szénnel, Hoya lacunosa virágkivonattal (porcelánvirág-kivonattal) és a hagyományosan Kínában használt arab jázmin illatával elősegíti a belső békét és a bőr gyönyörű ragyogását. A porcelánvirág-kivonat (Hoya Lacunosa) puhítja és simítja a bőrt.  Az arabjázmin-illat egy egyedülálló és illatos virág aromája, amely használata Kínában már hagyományt teremtett.

Bolygónk iránti felelősség

Igaz, hogy a személyes jóllét roppant mód fontos, azonban a bolygónk iránti felelősségünkről sem szabad megfeledkeznünk. Ezt szem előtt tartva alkották meg a Nu Skin szakértői az Epoch Yin and Yang Maskot. Tubusa 38% fogyasztói felhasználás után újrahasznosított (PCR) műanyagot tartalmaz, ezért kinézetre és tapintásra is eltérőek. A termék ezáltal hozzájárul a bolygónk védelmében tett törekvéseinkhez. A porcelánvirág-kivonatot (Hoya lacunosa) CEA-ból (controlled environment agriculture), vagyis kontrollált környezetben történő mezőgazdaságból szerezik be. Ez egy olyan technológiaalapú mezőgazdálkodás, amelyben az összetevők zárt környezetben kerülnek kitermelésre. Így a mag elvetésétől a készítmény palackba zárásáig nyomon követhetővé és fenntarthatóvá válik a készítési folyamat. Minden olyan Nu Skin-termék, amely legalább egy CEA-összetevőt tartalmaz, a Groviv logót viseli.

Miért érdemes kipróbálni ezt az újdonságot?

🙂 Kétféle jótékony hatás egyetlen bámulatos arcpakolásban, ideális a multimaszkoláshoz.

🙂 Különleges forrásból, kontrollált környezetben történő mezőgazdaságból (CEA) származó porcelánvirág-kivonattal készült.

🙂 Kaolin és aktív szénpor (abszorbens anyagok) keverékével méregteleníti a bőrt a friss és sugárzó megjelenésért.

🙂 Arabjázmin-illattal segíti a belső harmónia és béke megteremtését, amelyek belülről fakadó ragyogással töltik fel az arcbőrt.

🙂 Puhább és simább érzetet kölcsönöz a bőrnek.

🙂 Egészségesebb, ragyogóbb, frissebb és fényesebb megjelenést nyújt a bőrnek*.

🙂 Nyugtatja, puhítja és kiegyensúlyozza az arcbőrt*.

🙂 Minden tubus 38% fogyasztói felhasználás után újrahasznosított (PCR) műanyagot tartalmaz, ezért kinézetre és tapintásra is eltérőek. A termék ezáltal hozzájárul a bolygónk védelmében tett törekvéseinkhez.

Hogyan használjuk a terméket?

Oszlassuk el egyenletesen a megtisztított, száraz arcbőrön! Masszírozzuk a bőrünkön a mikrokapszulákba zárt szén aktiválásához, amíg fehér színe szürkévé nem válik! Ne hagyjuk fent a terméket 10–15 percnél tovább! Alaposan öblítsük le bő, meleg vízzel! Hetente legfeljebb kétszer alkalmazható.

Ki tudta?

Minden eladott Epoch®-termék után 0,25 USD-t adományozunk a Nu Skin Force for Good Foundation® (Jobbító Erő Alapítvány) javára. Ez egy nonprofit szervezet, amely elkötelezett amellett, hogy jobb világot teremtsen a gyerekek számára életkörülményeik javításával, a bennszülött kultúrák támogatásával és a természet megóvásával.

Szerkesztői tapasztalat

Már két alkalommal is kipróbáltam az új Epoch Yin and Yang Mask arcpakolást. Kellemes illata van a terméknek, ami nem meglepő, mert minden kedvenc Epoch-termékemnek csodás illata van. Két szívem csücske a baobabos testvaj és a hibiszkusos tusfürdő illata. A lemosás után a bőröm nagyon finom, bársonyos lett és felfrissült. Nem érzem utána, hogy feszül a bőr és azonnal be kell kennem hidratáló krémmel. Érzékenyebb bőrre is lehet használni.

 A lábápolásról se feledkezzünk meg!

Az Epoch Sole Solution lábfejápoló egy fiatalító hatású lábápoló krém a durva, száraz vagy repedezett bőrre. Az Epoch Sole Solution lábfejápoló krém az esőerdő rejtett megoldását hozza el nekünk! Megtalálható benne az őrölt jamaikai szegfűbors (Pimenta dioica), amelyet a közép-amerikai bennszülöttek hagyományosan a makacs bőrpanaszok enyhítésére használnak a száraz, kivörösödött, repedezett sarkakon, lábujjakon és a lábfej oldalán.

Játék! Két szerencsés követőnk megnyerheti ezt a két nagyon hatékony Epoch-terméket.

🙂 Epoch Sole Solution

🙂 Epoch Yin and Yang Mask arcpakolás

Játékszabály!

😀 Legyetek @gretamolnarofficial és @frizuraszepseg.hu követők! 😀 Kedveljétek ezt a posztunkat! 😀 Hívjatok meg két barátot a játékba!

😀 Írjátok meg, hogy milyen Nu Skin vagy epoch termékeket használtatok eddig?

Osszátok meg barátaitokkal is cikkünket! 🙂

A játékban való részvételhez minden pontnak teljesülnie kell. 🙂

🙏 Sok szerencsét mindenkinek! 🙏

Sorsolás: 2020 augusztus 4

A játékszabályzatot a @frizuraszepseg.hu oldalán itt olvashatjátok!

* Az eredmények egy belsős, a termék hatékonyságára és az érzékekre gyakorolt hatására irányuló felmérésből származnak, amely alapját egy 3 napos in vivo fogyasztói teszt adta, amelyben 24 18–35 éves férfi és nő vett részt.

Cikkajánló:

Dr. Dana a szép körmökért és Nu Skin Hand Lotion az ápolt kezekért

A szép ápolt és feszes bőrért a Nu Skinnel!

Tavaszi feltöltődés kívül belül a Galvanic Body Trioval és a Nu Skin Tegreen kapszulával

Kulcsszavak: , , , , , , ,

[an error occurred while processing the directive]

Leave A Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hírlevél regisztráció

Frizura és szépség

Jazmin Communications

Jazmin Communications