728 X 90

Interjú Veszelovszky Viktóriával a Frizura & Szépség magazin különdíjasával!

By Frizura & Szépség

Veszelovszky Vikit már tavaly bemutattuk nektek a www.frizuraszepseg.hu magazinban, mivel Viki lett a Hajas Cut & Color versenyen a magazinunk különdíjasa.

Idén megint voltunk zsűrizni a versenyen és anélkül, hogy tudtuk volna, idén is Viki frizurája fogott meg minket a legjobban, azaz megint ő lett a Frizura & Szépség magazin különdíjasa. A szakmai szűri szavazása alapján is három kategóriában ­ Hosszúhaj kategória, Alternatív hosszúhaj kategória és Kreatív kategória – nyert Viki, aminek nagyon örültünk.

A kreatív kategóriában 3 különböző stílusjegyet képviselnek a frizurák: utcai, elegáns estélyi és alternatív hajviselet.

Street look (utcai stílus): ez a hétköznapi hajviselet, amelynél most az a divatos, ha minél rendetlenebb, kócosabb a haj. A lényeg, hogy ne legyen mesterkélt.

Elegáns és estélyi frizura: Hitchcock-film, Grace Kelly színésznője ihletette meg Vikit. Elegáns, szépre fésült feltűzés egy különleges napra, pl. bálok, rendezvények stb.

Alternatív frizura: Shianna (indiánlány). Avantgárd stílus, ezt a hajviseletet fonatokkal leginkább fesztiválokra, koncerteken tudja Viki elképzelni. A fonatok az idei év nagy slágerei, a nagyobb divatcégeket idei bemutatóin is láthatóak voltak, pl. Prada, Armani…

Mióta dolgozol a csapatoddal? És hogyan zajlik egy ilyen munka?

Kis csapatommal 3 éve dolgozunk együtt (smink, ruhatervező és stylist, fotós). Eléggé összeszoktunk. Általában én feldobok egy témát, megosztom az inspirációs gyűjteményemet és átbeszélem mindenkivel külön-külön a témát. Innentől kezdve hagyom őket megnyílni, kibontakozni, hogy az ő egyéniségük, kreativitásuk is teret kapjon. Baracsy Heni sminkes pillanatok alatt ráérez a stílusjegyre, mindig visz bele valami újat, csavart, mai lendületet, a glamstílus az ő kedvence. Gajer Emese ruhatervező és stylist az Iconist, Gábor Márta Stylist csapattársa. Nagyon szeretem az egyéniségüket, kifinomult és elegáns a jegyük.

A hosszú haj kategóriánál egy izgi törtfehér kisruhát választottunk, amely egy multifunkcionális nő ruhatárából való. Kreatív kategóriában az elegánsra fésült hajhoz tökéletesen passzoló sötétkék gyapjú estélyi ruha, különleges anyaghasználata, egyszerre erős, határozott, lágy és nőies. Alternatív hosszúhajnál ZIA Showroom ruhatárából válogattuk be ezt a fiatalos, rafinált kimonót, amely az idei nyár nagy slágere volt. Modellem Viczián Lili, akit először 2012-ben láttam meg Zsiga Renáta esküvőikonty-bemutatóján. Tavaly Redken szervezett egy jótékonysági hajvágást és ennek keretében személyesen is megismerhettük egymást, így volt bátorságom Lilit felkérni, hogy legyen a modellem a 2017 Revlon Style Masters Hungary versenyén. Ebből a versenymunkából született meg a Grace Kellyre becézett estélyi haj, amit végül módosítva adtam be, mert kevésnek éreztem. A Hajas Kupára jól jött kiegészítőfotónak. Vizi András a fotósunk, vele is lelőttünk már egy pár anyagot. Nagyon szeretem, ahogy elkapja azt a pillanatot, ahol a történetünk befejeződik. Én általában hetekkel a fotózás előtt lepróbálom a gondolataimat, lemodellezem, hogy az adott napon tökéletes legyen minden.

Hogyan készültek a frizurák? Mi volt a sorrend?

Alternatív kategória: Elsőként a fonatos haj készült el, vizesen fontam le őket, ami időigényesebb volt, hogy a hajfonatot közepétől a végéig szárazra szárítsam. Ettől lett ilyen vad a textúrája a kiengedett fonatoknak. Alternatív hosszú haj kategória: Fotózás után szétszedtem az egész fonatot kicsit rásütöttem a hajra, sminkigazítás, átöltözés és következett a hosszú haj kategória.Így született meg a kreatív kategória, hogy egységet kapjon a 3 különböző kép, fekete-fehér fotók lettek.

Idén még készülsz versenyre?

Idén már nem tervezek versenyezni, jövőre még csak álmodozom.

Molnár Gréta

Idei korábbi versenyeredményei Vikinek:

 

L’Oréal Style & Colour Trophy 2017 versenyen 2. helyezés. Modell: Kalics Réka.

 

Revlon Style Masters 2107 4. helyezés


[an error occurred while processing the directive]

Leave A Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Hírlevél feliratkozás

Frizura és szépség