728 X 90

Jean Louis David – Juke Box-kollekciója

By Frizura & Szépség

A Jean Louis David márka a nemzetközi Provalliance csoport tagja, mely Európában az első, a világon a második legjelentősebb fodrászszalon hálózat.

másolat icone-70s

Jean Louis David 1961-ben nyitotta meg első üzletét Párizsban és az azóta több mint 1000 fodrászszalonnal működő hálózat töretlenül a nők kényelmét és kedvét keresve működik szerte a világon. Jean Louis David már a kezdetektől egyedi stílusú frizurákat alkotott, modelljeit maga fotózta sajátos, művészi stílusban. Jean Louis David a ’70-es évek óta azon dolgozik, hogy újra és újra megtalálja a női frizurák természetes szépségét, felfedezze minden vendégében az egyéniséget, a szépséget.

Jean Louis David kiemelt fontosságot tulajdonít a folyamatos képzéseknek, ehhez megalkotta saját geometrikus alapokon nyugvó hajvágási rendszerét, mely lehetővé teszi a pontos, minőségi munkát. Női frizurái elkészítéséhez is elsősorban hajvágó gépet használ, mely szakmailag magas szintű, átgondolt munkát igényel. Ugyanakkor nem feledkezik meg a szolgáltatás fontosságáról sem, melynek alapelve, hogy a vendég mindig a középpontban áll, a legmagasabb szintű gondoskodást kapja: saját diagnosztikai és kommunikációs rendszert dolgozott ki, garantálva, hogy vendégei elégedetten lépjenek ki bármelyik szalonja ajtaján. Párizsi 300 m²-es képzési központjában 20 lelkes tréner tart évente 17 ezer képzési napot 18 tréning modul szerint.

másolat punk-80s

Jean Louis David már a kezdetektől hatással volt a francia divatra és ez a szoros kapcsolat azóta is jellemzi a márkát. A nagy divatházakhoz hasonlóan őszi/téli és tavaszi/nyári hajkollekcióival inspirálja fodrászait és vendégeit. Kollekciói megalkotásakor nem feledkezik meg a férfiakról sem.

A 2013/14-es kollekció – Juke Box

A fodrászatban épp úgy, mint a zenében irányzatok fejlődnek ki és áramlanak, hogy aztán eltűnjenek, majd megújulva ismét visszatérjenek.

Ebben a szezonban Jean Louis David visszalátogat a klasszikus és a modern világába. A ’60-as évek érintésétől, a hippi életérzésből, a lendületes rock ’n’ rolltól és az újhullámtól inspirálódik. A Jean Louis David-féle őszi-téli kollekció újraírja a zenegép számait:

 

Chic 50’s – Elegáns ’50-es évek, retro hullámok

másolat chic-50s

Sweet 60’s – Édes ’60-as évek – sima rendezett bubi frizura

másolat sweet-60s

Icone 70’s – intenzív, érzéki „sörény”

másolat icone-70s-2

Hippie 70’s – szörfös, hullámos Wavy stílus

másolat 70s-hippies

New Wave 80’s – ultra rövid haj, rockos hatás

másolat new-wave-80s

Punk 80’s – ultra rock ’n’ roll verzió, maximális dús hatással

másolat punk-80s-2

Modern 90’s – fordított Tie Dye hatás a hajszínben

másolat modern-90s

Jean Louis David, Budapest – e-mail: szalon@jld.hu


[an error occurred while processing the directive]

Leave A Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hírlevél regisztráció

Frizura és szépség

Jazmin Communications

Jazmin Communications

Jooble

Jooble