728 X 90

Megérkezett Jean Louis David őszi-téli Iconic kollekciója merész fazonokkal!

By Frizura & Szépség

A fodrász világ előfutára, Jean Louis David sosem hagy fel azzal, hogy meghökkentse és megújítsa a divat világát. Ma a Jean Louis David egy új korszakot nyit: Egy márka, amely mindig meghaladta a korát, nem fél újító ötleteivel kockázatot vállalva szembe menni a hagyományokkal: a platina szőke világában egy kapcsolat nélküli színhatás – egy igazi gomba frizura vagy koptatott kettős színhatás.

Az Iconic kollekció a merész fazonokról és technikákról szól.

A hamisan rendes lány stílusa: A haj volumenének csökkentésére a mexikói technikát alkalmazzuk: egy lapos kefe segítségével simára szárítjuk a hajat. A fejtetőn lévő hajat fixáltuk, míg az oldalakat simítottuk a fejhez.

Hiper strukturált stílus: egy fokozatos hajvágás melynek puhítással adunk egy könnyed hatást. Totálisan aszimmetrikus frufru a lázadó punk hatásért féloldalasan ráhullik az egyik szemöldökre. A rövid frufru ellensúlyozására oldalról hosszú tincsek keretezik az arcot.

Hajszín: A ultra szőke platina frizurának az enyhén sötétebb hajtövek adnak mélységet és a majdnem fehér hajvégek ragyogóvá teszik a tekintetet.

Formázás: A sima hatás érdekében hajkisimító terméket használunk, mely fényt ad a hajnak és kihangsúlyozza a hajvágás vonalait.

Szexi tomboy sílus: A szexi fiús lány frizuránál az első tincset hajszárítóval, mint a sapka simlijét, úgy formázzuk és rögzítjük.

Punkos stílus: A haj teljes tömegén wax-ot dolgozunk el majd texture powder-t szórunk a hajtövekre a kócos hatásért.

Hiper grafikus gomba frizura: A szemöldök fölött nagyon precízen vágott frufru a figyelmet a szempárra irányítja. A tarkóra eső rövid haj határozatlan vonala ellensúlyozza a tökéletességre törekvést így egy extra nőies kinézetet kapunk.

Hajszín: A frufru belső részén a napsugarakat rejtettük el az exkluzív Jean Louis David Sunlight festési technikával így a frizura legkisebb mozgása is megvilágítja az arcot. Színezővel árnyaltuk a meleg barna különböző színeit, és extra ragyogást biztosítottunk a színek játékához.

Formázás: A gomba frizura volumenét és ultra sima felületét spray-vel és lapvassal készítettük majd hajfénnyel tettük ragyogóvá a hajat.

Garconee stílus: Kétoldalt a fejre simítjuk a hajat és egy hullámot formázunk az első tincsből a szemöldök fölött. A laza mozgékony hullámok elérése érdekében nagy átmérőjű hajsütővasat használunk a teljes hajtömegen. A természetes hatás eléréséért a tincseket minden irányba formázzuk és zselét használunk.

Hosszú átmenetes arckörül megnyitott frizurát az új Contrast Color technika emeli ki.

Hajszín: Contrast Color technika lehetővé teszi, hogy a hajtömeg belsejében bizonyos tincseket megszínezzünk, hogy kiemeljük az árnyalatokat. Ezáltal a színek összemosódnak, összeolvadnak, egy természetes színhatást hozva ezzel létre.

Formázás: Wavy frizura, a hullámos és szexy tengerparti fürtöket tincsenként sodorjuk össze.

Enyhén fodros frizura: a körkefe segítségével érjük el a laza hatást és a volument mouss-al őrizzük meg.

Kettős hatás: A hajvégek és a hajhossz egy része kreppelt, lapított amit texture powder használatával érünk el a matt, szinte gyapjas hatásért. Ezt a durvaságot ellentételezi a bájos finom külsőt kölcsönző fényes hullámos tincsek amelyeket fix spray-vel rögzítünk.

Alá vágott frizura, mely annyira angolos, a modern dandy stílusa. A tarkó és az oldalak fokozatosan rövidre vágottak, szinte borotvált hosszúságról indul. A stílus esszenciáját a nagyon határozott választék adja. A lelapított, fényes, strukturált hatást a  shine wax őrzi meg.

BAR À styles: Az oldal választékot egy fonat teszi hangsúlyosabbá, amit végül egy széles balerina konty köré csavarunk. A haj textúrájának kialakításánál nem törekszünk a tökéletes simaságra, ezzel enyhe cowgirl hatást kölcsönözve a frizurának.

Egy aszimmetrikus konty. A haj elülső része laposan, a homlok elé tekerjük, mint egy turbánt. A hajtömeget egy lófarokban fogjuk össze a fül felett. Ezután a hajat feltekerjük, hogy egy hengeres kontyot kapjunk, melyből a haj egy része természetesen kihullik.

Fotók és forrás: www.jld.hu


[an error occurred while processing the directive]

Leave A Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hírlevél regisztráció

Frizura és szépség