728 X 90

Michael Buble: új album és tökéletes frizura

By Frizura & Szépség

Itt van a várva várt legújabb és immár kilencedik Michael Bublé-lemez. Az énekes csak, hogy fokozza az izgalmakat, egy kulisszatitkokat bemutató werkfilmet is kiadott az elmúlt héten. Michael Bublé három éves szünet után hozza ki legújabb albumát. A Nobody But Me 3 saját dallal és 9 feldolgozással lepi meg a rajongókat.

magazin-studio-session-542-retouch_web

Az új korong egyik különlegessége, hogy először tartalmaz olyan eredeti dalt, amelyet nem Bublé szerzett, hanem két sztárelőadó: az „All About the Bass” óta ismert Meghan Trainor és a One Direction szívtiprója, Harry Styles. „Nem volt könnyű olyan számot felvenni, amit nem én írtam. Félre kellett tennem az egómat, és a lemezre fókuszálni. Sokan meglepőnek találhatják, hogy pont az ő dalukat választottam, de két tehetséges fiatal zenészről beszélünk, akik olyan számot írtak, ami rögtön magával ragadott. Ez lett a »Someday«” – mondta a számról az énekes.

magazin-studio-session-438-retouch-color_web

Az új lemez készítésénél Michael megpróbált minél inkább kilépni a komfortzónájából. „Eddig otthon írtam a számaimat, az volt a kényelmes. Most változtatni akartam, és nem a nappalimban, a családom társaságában dolgoztam, hanem elvonultam egy stúdióba. Eleinte elég kemény volt, mintha egy edzőterembe mennék nehéz súlyokat emelni. De úgy érzem, megérte a szenvedés.”

magazin-studio-session-313-retouch-color_web

Egy korábbi videóból azonban azt is megtudtuk, hogy a Nobody But Me új stílusa, illetve a címadó szám vendégszereplője, a The Rootsból ismert Black Thought is több konfliktus forrásául szolgált az énekesnek: „Sokan szóltak, hogy készüljek arra, hogy az új, poposabb irányzat miatt a közönségem nagy részét elveszíthetem. Többeknek problémát jelentett az is, hogy a Nobody But Mebe meghívtam Black Thoughtot, mert ez nem illett össze a fejükben kialakult Michael Bublé-képpel. Nem igazán értettem, hogy ez hogy lehet, hiszen az album lehet, hogy populárisabb, mint az eddigiek, de ugyanúgy jazz az alapja. Black Thought pedig egy zseniális zenész – és ha egy rajongóm nem ért egyet azzal, hogy egy fekete előadó rappel az egyik számomban, akkor tudjátok mit? Szerintem megleszek nélküle.”

Az énekes pár hónapja komoly hangszálműtéten is átesett, 2016 tavaszán számos koncertet le is mondott a műtét miatt. „Eredetileg nem akartam nagydobra verni a betegségemet, de olyan volumenű show-kat mondtam le, hogy muszáj volt valami magyarázatot adnom – mondta az énekes. – Nagy szerencsém volt, főleg a remek orvosaim miatt. Utólag még büszke is vagyok rá, hiszen a műtétnek köszönhetően olyan emberekkel említenek egy lapon, mint Sam Smith vagy Adele!” – viccelődött a betegségével.

magazin-photo-credit-evaan-kheraj-extralarge_1460403780650

Bublénak az új album megjelenésén kívül van mit várnia: a napokban jelentették be, hogy ő lesz a Brit Awards házigazdája. „Nagy megtiszteltetés, hogy egy ilyen nívós eseményt képviselhetek. Bár nem Nagy-Britanniában nőttem fel, de mindig is figyelemmel követtem a díjátadót. Alig várom már a februárt, és hogy együtt ünnepeljük az elmúlt év zenei sikereit!” – mondta a díjátadóról az énekes.

A Nobody But Me kifejezetten emlékezetes mű lett Michael számára: „Nem hiszem, hogy bármelyik albumom készítését ennyire élveztem volna. Az új számokra különösen büszke vagyok, és az, hogy a lemez munkálataiban producerként is részt vehettem, sokat jelentett.”

A Nobody But Me albumon többek között ezek a dalok is megtalálhatóak: „My Kind of Girl”, „I Believe In You”, „Nobody But Me”, „On an Evening in Roma” „The Very Thought of You”.

magazin-studio-session-101-retouch-color_web

Frizuraszemlén

“Michael Bublénak nemcsak a zenéje tökéletes, de a frizurájába sem lehet belekötni. Az idei divat szerint készült a frizurája: hátul és oldalt felnyírt, de a fej tetején a homlok irányában haladva a haj hosszabbodik. Szinte minden alkalomra tökéletes. Megfelelő termékkel lehet lazára szárítani vagy waxszal akár nagyon elegáns is lehet. Ez főleg az egyenes vagy enyhén hullámos hajból valósítható meg. Különleges lehet akár egy határozott választékkal is. Ez az énekes fejformájához tökéletes választás. És a különböző eseményekhez változatos frizurákat lehet belőle készíteni.”  Nemes-Meggyes Zsuzsanna mesterfodrász

Fotók és forrás: Warner


[an error occurred while processing the directive]

Leave A Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hírlevél regisztráció

Frizura és szépség