728 X 90

Ősz, a divatdiktátor

By Frizura & Szépség

HV 5484 másolat

Javában benne vagyunk az őszben. Eddig kegyes volt hozzánk, sok napsütéssel és enyhe időben feledtette a tél közeledtét, ám némi esővel azért emlékeztetett minket a zordabb időre. Öltözékünk is nagyobb odafigyelést igényel ilyen szeszélyes divatdiktátor mellett.

HV 4971 másolat

Avarszínek
Ha ősz, akkor barna, vörös, sárga, arany, narancs. Idén frappáns elnevezést kaptak ezek az árnyalatok: avarszínek. Sejtelmes, izgalmas, természet közeli. Inkább a bronzos, rozsdás árnyalatok hódítanak, sőt, a smaragdzöld is bekerült a trendbe. Bátran kombináljuk a barnát a bronzzal, majd dobjuk fel egy tekintetet vonzó mélyzöld kiegészítővel!

háromszög ékszerszett

türkiz virágos ékszerszett nyaklánc fülbevaló gyűrű 2Őszi türkiz
Idén ősszel a türkiz is teret nyer, olajzölddel és indigókékkel kombinálva elegáns megjelenést kölcsönöz. A hidegfuvallat-hatást az okkersárga és a narancs lágyítja, melegíti. Egy királykék szettet fehér kiegészítőkkel tehetünk vonzóvá.

Dögös barnák
Az ősz alapszíne a barna. Ennek megannyi változata előkerül idén. Már nem az idősek színe, hanem a 2014-es őszi trend alapdarabja egy barna nadrág vagy egy felső. A barnák különböző árnyalatai jól passzolnak egymáshoz, szőrös vagy napsárga kiegészítőkkel pedig magabiztosságot sugároznak.

Egy falat narancs
Nőiességet és letisztultságot árasztanak a narancssárga ruhák. Harsányságát feketével és fehérrel enyhíthetjük.

csak a zene van hangjegy mintás medál kendővel

Krémes ősz
A krémszín is előtérbe kerül idén, melyet ütősebb árnyalatokkal tudunk feldobni és egyedivé tenni. Az esős napokon sem kell lemondanunk ezekről a világosabb árnyalatokról, hiszen egy fekete, egy mélybordó vagy egy élénk lila csizma elhárítja az akadályokat.

Tündöklő vörös
A bohémságot kedvelők idén sok piros alapdarab közül válogathatnak, melyeket a fekete és az okkeres, mustáros tónusok ellensúlyozzák.

Szürkület
A szürke idén szigorúbb, férfias szabással társul, ám nem az unalomról fog szólni. Kiegészítői a pasztellkék, a sárga és a fehér.

Süel narancs piros lila charm

Felbronzolt kedélyek
A bronz idén abszolút vezető szín. Overallok, szettek uralkodó árnyalata, melyeket az anyagok és a különböző textilvastagságok tesznek izgalmassá: lágy esésű selyem kötöttel párosítva.

Kötött divat
Idén nem csak a pulóverek, a sapkák és a sálak lesznek kötöttek, hanem a nadrágok, a felsők, a táskák és egyéb kiegészítők is. A halvány árnyalatú pasztellszínek köszönnek vissza rajtuk.

HV 5961 másolat

Cipők
Nehéz kitalálni reggel, hogy milyen cipőt húzzunk. Van néhány tippünk:
Bokacsizma: egész napos szaladgáláshoz kiváló, nem meleg annyira, de nem is lenge, kényelmes viselet. Farmerral és elegánsabb szoknyával is jól mutat. 00_1190853_P
Vékonyabb csizma: praktikus viselet, nadrághoz és szoknyához kis jó választás. Véd ez eső ellen.
Félig zárt, félig nyitott magas sarkú: felső részét lyukak díszítik, a többi részén zárt. Az átmeneti időjárás alapdarabja.

Kárpátiné Boross Nóra

 

 

 

Ékszer fotók: Hűségkártya partnerünk Mácsár Andrea egyedi textilékszerek. Kedvezmény: 15% – www.textilekszer.hu

Cipő és image fotók: Deichmann őszi Blogger kollekció

deichmann_blogbadge_new másolat


[an error occurred while processing the directive]

Leave A Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hírlevél regisztráció

Frizura és szépség

Jazmin Communications

Jazmin Communications