728 X 90

Őszi sminktrend és sminktippek Schlovicskó Kata sminkmestertől

By Frizura & Szépség

2017 továbbra is a sokszínűségéről népszerű, mert szinte minden divat és mindent szabad. Mint korábban már beszéltünk róla, az idei év nagyon sokrétű, melyben mindenki megtalálhatja önmagát és divatos lehet. A mai kis kedvcsinálóban nagyon kedves barátaim, sztárok álltak modellt és adták önmagukat, mely során bepillanthatunk az idei őszi sminktrendekbe is.

 

2017 színei 1. Natúr lágyság

Továbbra is divat a natúr elegancia, a finomság és a lágyság kifejezése a sminkben, ami most őszre picit fénylő, sejtelmes és halvány rózsaszínes, cél a természetesség. (Képek: natúr smink, Muri Enikő és Tóth Andi.)

2017 színei 2. Glitterek – csillogj mint egy sztár!

Nagy divat a csillogás, akár az ajaknál, akár a szemeknél egyaránt, ez a hatás jellemzi az egész 2017-es évet, az idei fesztiválok elengedhetetlen sminkkelléke volt, mely őszre is megmarad! A csillogás lehet finom és elegáns, de az extrém csillogás és a túlzások is megengedettek, ha tudjuk őket viselni! (Képek: Tóth Andi és Nédó Olga hegedűművész.)

2017 színei 3. A szétcsókolt rúzsok

Az idei ősz slágere továbbra is az erős pirosas, bordós rúzsok használata, legyen a rúzs erőteljes és matt, vagy ahogy Val Garland, a MAC smink mestere összefoglalta: „szexi, de tiszteletlen”. Ami azt jelenti, hogy nem kell tökéletesen precíznek lenni a felvitt rúzsnak, a kissé elkenődött rúzshatás megengedett és trendi. (Kép: Estée Lauder.)

2017 színei 4. Füstős szemek

A sötét szemek idén is nagyon divatosak a kifutókon és a hétköznapokban egyaránt, viszont itt is megfigyelhető pár újdonság, amire érdemes odafigyelni a sminkelés során. Az idei füstős szemeknél a fekete keveredik a szürkével, nem olyan zord ezáltal a tekintet. Viszont a vonalak nem annyira finomak és pontosak, inkább az elnagyolt, kicsit pontatlan, eltúlzott vonalak a divatosak idén. Ebben az évben a pontatlanság a trend része. Divat az elmosott kontúrhatás, a maszatos hatás, mintha a smink már tegnap este készült volna. (Képek: Muri Enikő, Tóth Andi.)

Láthatjuk tehát, hogy amint az ősz önmagában is, így a sminkben is nagyon sokszínű és egyedi az idén.

Schlovicskó Kata sminkmester

Fotó: Csányi Pisti (Black & white).

Modellek: Muri Enikő, Tóth Andi, Nédó Olga – ezer köszönet érte!

Schlovicskó Katalin, www.schlovicskokatalin.hu

Forrás: InStyle, Tóth Orsi nyomán.

[an error occurred while processing the directive]

Leave A Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Hírlevél feliratkozás

Frizura és szépség