728 X 90

Sminkelési tippek: Legyünk természetesek Valentin napján is!

By Frizura & Szépség

Az elmúlt évekkel ellentétben az idei sminktrendek rácáfolnak a harsányabb vörös szín örökbecsűnek hitt kultuszára, és előtérbe hozzák a bőrszínhez közelebb álló nude árnyalatokat, amelyek között mindenki megtalálhatja a hozzá illő megoldást. Akárhogy is érzünk a szerelmesek napjaként emlegetett Valentin-nap iránt, aznap és mindennap ajándékozzuk meg magunkat egy kellemes, természetes sminkkel, amit a rohanósabb hétköznapokon is könnyen, komolyabb ecsetzsonglőrködés nélkül fel tudunk vinni.

A kozmetikumok terén is hódító „Vissza a természethez!” életfilozófia 2018-ban visszaszorítja az erősebb, kihívóbb árnyalatokat és kifejezetten a natúrban gondolkodók kissé visszafogottabb, a mindennapokkal szorosabb viszonyban lévő elképzeléseinek kedvez. Hogy ne feltétlenül elfedjük, hanem kiemeljük természetes szépségünket a szerelem ünnepén (is)!

A természetesség hangsúlyozására a járomcsontra leheletvastagságban felvitt, barackárnyalatú pirosítót javasoljuk.

Az ajkakra egy áttetsző, gyöngyházfényű ajakbalzsam is elegendő lehet, de bevethető akár egy halványabb színű rúzs is.

A füstös szem ugyan szinte sosem megy ki teljesen a divatból, azonban mindig törekedjünk a színek harmóniájára, egyúttal kövessük a „kevesebb több” elvet, ha a természetes tündöklést tűztük ki célul.

A szemhéjpúder alkalmazását megelőzően felvihetünk egy kis korrektort is a szemhéjára alapozó gyanánt, így a smink egész napon át tart majd.

A bőr esetleges apróbb egyenetlenségeinek eltüntetésére pedig kiváló választás lehet egy egészséges, természetes ragyogást biztosító, folyékony alapozó.

Akárhogy is alakuljon a Valentin-napunk, a legjobb formánk megteremtéséhez nem kell mást tennünk, mint kiválasztani a hozzánk legjobban illő, természetességet sugalló színkombinációt, ami képes felerősíteni a belső ragyogásunkat, és így mindenkit biztosan lenyűgözünk majd.

Fotó és forrás: Nu Skin

 


[an error occurred while processing the directive]

Leave A Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hírlevél regisztráció

Frizura és szépség