728 X 90

Szakmai szemmel: A Wella Professionals rendezvényén jártunk

By Frizura & Szépség

magazinba IMG_5295

Egy nagyon élménydús, tartalmas napon vettünk részt. A gyakorlati látványosságokon túl volt részünk némi elméleti továbbképzésben is. Hogyan tehetjük üzleti vállalkozásunkat sikeresebbé, hasznos tanácsokat hallottunk Malik Leilától. A hajszínek kombinációját az ősz hangulatában, varázslatos hajfestéseket, melírtechnikákat láthattunk.

magazinba IMG_5571

magazinba IMG_4499

magazinba IMG_5087
A Francia nők elegáns világába repített el minket Karika Zsolt és Szűcs László – fantasztikus összhangban a hajvágás a hajszínekkel, a modellel és a ruhákkal, csodálatos élmény volt. Az örök nő, finom eleganciával ötvözve, kortalan, gyönyörű. Rám mindig nagy hatással van.

magazinba IMG_5769

A rendezvényen a hazai sztárfodrászok mellett fellépett Darren Ambrose a Wella Professionals nemzetközi nagykövete, aki Hot Couture frizurákat mutatott be a ’20-as évektől egészen napjainkig, felvonultatva a nagy divatházak alkotóinak varázslatos alkotásait. Ott voltak Vivienne Westwood és Alexander McQeen őszi-téli kollekcióinak darabjai: a néhány gyönyörű darab, melyek már szinte az elegancia határait feszegetik, és újraértelmezik a divat szabályait. Elképesztően sikkes kollekcióval rukkoltak elő. Mélyen fejet hajtok előttük és boldog vagyok, hogy részese lehettem ennek az élménynek.

magazinba konty IMG_5868

magazinba konty IMG_5886

magazinba IMG_5909

A rendezvényt méltóképp zárták Kormány Eta és Tombácz Zsuzsa kontyművészek álomszép kreációi. A fantasztikus látványhajak remek összhangja fergeteges show-t varázsolt a színpadra. A frizurákban benne volt minden tehetség, tapasztalat és művészi érték.

magazinba IMG_4883

magazinba IMG_4482

magazinba IMG_6054

Nemes-Meggyes Zsuzsanna

Fotók: Wella Professionals


[an error occurred while processing the directive]

Leave A Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hírlevél regisztráció

Frizura és szépség

Jazmin Communications

Jazmin Communications