728 X 90

Szeptemberi programok és ajánlók: szépség, divat, tánc

By Frizura & Szépség

TE_2014_KeletiAndi

Összegyűjtöttük önöknek szeptemberi akciókat és kellemesnek ígérkező programokat.

másolat vichy akció

Kényeztesse arcbőrét a Vichy exkluzív akciójával! Szeptember 5. és 15. között 7999 Ft feletti vásárlás esetén a Vichy 20% kedvezménnyel lepi meg a kijelölt patikákban. Az akcióban részt vevő gyógyszertárak listáját az alábbi linken találjuk: www.vichy.hu

summerglow_contrasted

A sugárzó nyári külső és hangulat megőrzéséhez Summer Glow promóció 15% kedvezménnyel a NU SKIN-től, szeptember 30-ig.

Summer Glow_womenSummer Glow_men

Női csomag: Lassan véget ér a nyár, így ideje gondoskodni bőréről, hogy ragyogó bőrszínét ősszel is megtarthassa. Fedezze fel a tökéletes termékkombinációt, mely segítségével átcsempészheti az őszbe bőre tündöklését! A háromlépcsős program része a táplálás a JVI zöldség- és gyümölcslével, radírozás az Exfoliant Scrubbal és hangsúlyozás a Tru Face Revealing Gellel.
Férfi csomag: Itt az idő, hogy felkészüljön az őszre. Gondoskodjon bőréről, és ismerkedjen meg azokkal a termékekkel, melyek még a hűvös napok beköszöntével is segítenek a kirobbanó forma megőrzésében. Energiapótlás a JVI zöldség- és gyümölcslével, radírozás az Exfoliant Scrubbal és hidratálás Enhancerrel. További információ: www.nuskin.com

 

Kulcsár Edina 10656705_10204697286215118_788885111_n

őszi smink 10656438_10204697283375047_2034296826_nNagyon kellemes hangulatban telt Lukéj Gabi őszi sminkbemutatója. Az őszi paletta csodás színeket tartalmaz, amelyeket India színei ihlették meg. A smaragdzöld, királykék, levendula, narancs – mind megtalálhatóak a megszokott csodás, arany csomagolásban. Ezekből mindenki egyéniségéhez illő árnyalatokat választhat. Gabi egy szépséges sminket is készített Kulcsár Edyna szépségkirálynőnek és Merényi Barbarának. Barbi sminkjét majd a smink rovatunkban is lehet látni step by step képekkel és leírással.

palyazat_MC_0804

Legyél Te az év fiatal divattervezője! Az év legstílusosabb fiatal divattervezőjét keresi a Marie Claire. A megmérettetésre dominánsan kék, különleges anyaghasználatú, bátor mintavezetésű partiruhával bárki nevezhet. Érdemes jelentkezni, hiszen a győztes elnyeri az év fiatal divattervezője címet, amelyet egy ünnepélyes díjátadón, a november 7-9. között megrendezésre kerülő Marie Claire Fashion Daysen vehet majd át. Pályázni 2014. szeptember 10-ig lehet. A legjobb 25 alkotásra az olvasók is szavazhatnak a magazin weboldalán, a www.marieclaire.hu-n.

SONY DSCSzeptember 11-én Budapest szívében, az Andrássy úton a Hello Baby bár teljesen átalakul egy estére, hogy a Magenta – It’s Fashion Time! – divatbemutatónak adjon otthont, amely a Magenta 2014-es őszi kollekcióját mutatja be. A cég a nagyszabású divateseménnyel ünnepli új, Andrássy úti üzletének megnyitóját. A Magenta tervezője Dankó Ágnes és csapata hetek óta dolgozik a bemutató ruháin. 64 szettet lehet majd megcsodálni, az idei őszi szezon kedvenc darabjaiból.

„A 2014-es őszi kollekció a komolyabb, klasszikus vonalat képviseli. A szezonban előtérbe került a csipke, mely a szoknyák és a felsők remek kiegészítője; romantikus és egyben alkalmi jelleget kölcsönözve a daraboknak. Emellett a könnyed, lágy esésű szaténok és muszlinok felhasználásával szintén több öltözet készült. A klasszikus darabok újfajta különleges aranyszálas szövetekből készültek, melyek sűrű szövése és tartása segíti a fazonok érvényesülését.
Összességében a kollekció egy modern, nőies és elegáns képet sugároz. A fiatalos, modern elemek a klasszikus darabokkal remek összképet alkotva egy harmonikus egésszé állnak össze. Így kortól és alkattól függetlenül bárki megtalálhatja a számára tökéletes ruhadarabot, amelyben igazi Nőnek érezheti magát” – mondta el Dankó Ágnes a kollekció megálmodója.

Az est háziasszonya idén is Kiss Ramóna színésznő lesz, a nagyérdemű szórakoztatásáról Bogi gondoskodik. A bemutatók végeztével éjfélig tartó mulatozás veszi kezdetét, a zenefelelős Lotfi Begi, a Compact Disco alapítója lesz. Nagy szeretettel várnak minden érdeklődőt és lelkes rajongót az eseményre! A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a www.hellomagenta.hu oldalon lehet, a jegyeket pedig az új üzletben lehet átvenni (Andrássy út 57.) szeptember 8-11. között, nyitvatartási időben.

TE_2014_KeletiAndi_1

Az idei év is kedvez a táncok szerelmeseinek, ugyanis szeptember 12-én, pénteken immáron ötödik alkalommal nyílnak ki országszerte a tánciskolák kapui. Az est különlegessége, hogy bemelegítésként, Keleti Andi szárnyai alatt, megszállják a táncosok a Nyugati téri bevásárlóközpontot. Ingyenes órákban, látványos produkciókban nem lesz hiány, és ez még csak a kezdet.
Az V. Tánciskolák Éjszakája pikantériáját az adja, hogy a varázslatos éjjel előtt most egy központi helyszínen melegíthetnek, nem csak a táncosok, de a tánc szerelmesei is. Már 6 órakor megnyílik a táncos lábúak előtt a WestEnd Millennium udvara és a WestEnd Nyugati tér felőli főbejárata előtti Eiffel tér is, ahol a tánctanárok, egészen este 9-ig látványos bemutatókkal és ingyenes órákkal kápráztatják el az érdeklődőket, sőt meglepetésvendégek is feltűnnek majd a színpadon.
Ritmusból, látványból idén sem lesz hiány, mind a hagyományos műfaj kedvelői, mind a modern táncok szerelmesei megtalálják majd a hozzájuk közel álló stílust. Most is lesz többek között keringő, cha-cha-cha, salsa, tangó, hip-hop, kizomba, bachata, boogie-woogie és persze az ingyenes táncoktatáson túl táncbemutatókkal is kedveskednek a szervezők. Ez az éjszaka remek lehetőség azoknak, akik még csak ismerkednek a tánclépésekkel, de a színes programoknak köszönhetően a visszatérő rutinos táncosok sem fognak unatkozni. Az eseményre minden résztvevő tánciskola külön programmal készül majd, részletek hamarosan a www.tanciskolak-ejszakaja.hu oldalon.

photo 5
Fábián Évi: Nők Magyarországon 2. – 88 magyar nő feketén-fehéren egy kötetben. Gryllus Dorka, Hoyer Mária, Szvetelszky Zsuzsa, Winkler Nóra, Jakabos Zsuzsa, Miklósa Erika… Csupán néhány név a 88, saját területén rendkívüli teljesítményt nyújtó, példaértékű magyar nő közül, akiket Fábián Évi egy kötetbe rendezve mutat be saját objektívén keresztül a szeptember 8-án megjelenő Nők Magyarországon 2. című portrékönyvében.

„Rengeteg albumot nézegettem korábban és feltűnt, hogy a nők alulreprezentáltak, kivéve, ha a szépség a téma. Szerettem volna egy olyan könyvet, amelyben a nők előtt tisztelgünk, legyenek ők tudósok, sportolók, színeszek, mozgalmárok, bármik, lényeg, hogy a saját területükön hiteles, értéket teremtő személyek – mondta Fábián Évi, fotográfus. – Egy kiállításom alkalmával a megnyitóbeszédben a következő hangzott el: Csukják be a szemüket. Képzeljék el, ahogy a régi középiskolájukban felmennek a lépcsőn, belépnek a tanterembe, leteszik a táskájukat, beülnek a padba, majd felnéznek a tanárra, a táblára, végignéznek a kifüggesztett képeken, hazánk nagy íróin. Kiket látnak? Petőfi Sándor, Arany János, József Attila, Ady Endre… Női arcképet nem látunk. Pedig lányoknak és fiúknak egyaránt szükségük van női példaképekre.”

A 88 magyar, 19-90 év közötti nőt felvonultató kötet két év munkájának eredménye. A fotográfus-szerző a fényképek elkészítésénél nem alkalmazott stylistot, sminkest, fodrászt, mert az adott személyt úgy kívánta megörökíteni, ahogy portré alany magát szerette volna megmutatni.

Lukéj Gabi fotók: Barbara Beregszászi Photography

Tánc fotók: Just Creative


[an error occurred while processing the directive]

Leave A Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hírlevél regisztráció

Frizura és szépség

Jazmin Communications

Jazmin Communications