728 X 90

Sztárporté Kállay-Saunders Andrással

By Darók Ramóna

Az örökké mosolygós Kállay-Saunders András a Sztárporté vendége. Az interjút mindenkinek ajánljuk megnézni, mert igazán szuper lett 🙂 Kállay-Sauners András amerikai–magyar énekes, előadó, producer és zeneszerző, a 2010-es énekes tehetségkutató negyedik helyezettje.

Sztárporté Kállay-Saunders Andrással

“Bronxban nőttem fel, az első 24 évet ott töltöttem. Zenélni soha nem tanultam, csak énekeltem otthon, és írtam a dalokat. Volt egy fiú csapatom, R&B-t énekeltünk. Volt pár lehetőségünk, hogy be is fussunk, de amikor jött a lehetőség, akkor valahogy mindig befagytunk. Amikor egyedül kellett énekelni, vagy csak a barátokkal, akkor semmi baj nem volt, de amikor jött egy olyan lehetőség, hogy most kell megmutatni, akkor nem csak én, hanem az egész csapatom nagyon izgult, és ez elrontott sok dolgot. Pedig nagyon ügyes volt mindegyik tag.

Sztárporté Kállay-Saunders Andrással

Nekem ez akkor változott meg, amikor idejöttem Magyarországra, és benne voltam a tehetségkutatóban. Amikor Mester Tamástól énekeltem az Altass el című dalt, akkor teljesen kiengedtem magamból mindent, és észrevettem hogy ez így a jó. Onnantól már többet nem állított meg az izgulás.”

A teljes interjút itt tudjátok megnézni: 🙂

Fotók és Forrás: Sztárportré

Cikkajánló: Sztárportré Heilig Gáborral

Sztárporté Péter Szabó Szilviával

Kulcsszavak: , ,

[an error occurred while processing the directive]

Leave A Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hírlevél regisztráció

Frizura és szépség