728 X 90

Termékteszt – Lansinoh mellszívó, bimbóvédő krém és popsi törlő

By Frizura & Szépség

Szerencsés helyzetben vannak a kismamák és a kisgyermekes anyukák, hiszen úton-útfélen ajándékokkal és termékmintákkal árasztják el őket a különböző cégek. Krémek, fürdetők, pelenkák, popsi törlők, vitaminok, teák, ismertető füzetek, naptárak, kedvezményeket adó utalványok és kuponok, játékok. Ezekből mind-mind kapunk egy jó nagy adagot a baba születése előtt és után.

AppleMark

Szerethető dolgok ezek, örülünk egy-egy ilyen meglepetés csomagnak. De még ezeknél is izgalmasabb, amikor egy komolyabb terméket tesztelhetünk. A továbbiakban szeretném bemutatni a Lansinoh két fázisú elektromos mellszívóját és még néhány kedvelt termékét!

2 fázisú professzionális elektromos mellszívó

Kétfázisú professzionális elektromos mellszívó

Nagyon hasznos dolog, szerintem minden szoptatós anyukának jól jön olykor-olykor egy szuper és könnyen használható mellszívó. A Lansinoh olyan terméket alkotott, amelyet pofon egyszerű használni. Én nagyon megszerettem, ajánlom is lépten-nyomon az ismerőseimnek. Nem foglal nagy helyet, könnyen, pár mozdulattal összerakható, így bárhová magunkkal vihetjük. Kialakítása maximális kényelmet nyújt szívás közben: nem sérti meg a mellbimbót, nem okoz fájdalmat, kíméletesen dolgozik. Szeretem azt a könnyed érzést, amikor egy-egy fejés után eltűnnek a csomók a mellemből, és megszűnik a feszítő érzés.
Extra puha szilikonból készült betéttel van ellátva, így jobban illeszkedik a mellhez, hogy még hatékonyabban működhessen. Tisztítását is egyszerű meg tudom oldani: meleg, mosógatószeres vízzel elmosom, vagy mosogatógépbe teszem. Működés közben nem csap nagy zajt, halk pumpa-hangot hallat csak, így az alvó baba mellett is használható. Nálunk ez különösen akkor jön jól, amikor a kisfiam éjszaka nem leszívja le mindkét mellemből a tejet. Ilyenkor a fejőgéphez nyúlok. Álmosan, sötétben nem akarom levinni a gépet a nagyszobába, így a baba ágya mellett végzem el a fejést.

EFB 03.07.1412258
A tej tárolása is pofon egyszerű: nagyon praktikus anyatejgyűjtő zacskókat is gyárt a Lansinoh, melyekben könnyen és szakszerűen tárolhatom a lefejt tejet a mélyhűtőben. Rá lehet írni a fejés dátumát, valamint a tej mennyiségét. Langyos vízbe téve a zacskót, hamar felolvad benne a tej, így ha távol vagyok a kisfiamtól, anyukám vagy az anyósom könnyedén megetetheti Őt.
A készülékhez tartozó cumisüvegből kényelmesen megetethető a baba. Ebbe közvetlenül fejhetjük az anyatejet, kialakítása nagyon hasonlít a mellbimbóhoz. Minden kezdő anyukának meleg szívvel ajánlom ezt a terméket! Fogorvosok is ajánlják, mert csak akkor ürül belőle a tej, amikor a baba szívja, ezért nincs túletetés és nem marad pangó tej a baba szájába!

10ml low

Bimbóvédő krém

Gyengéden ápolja a gyakori szopizástól kipirosodott, berepedt mellbimbót és annak udvarát.  Úgy gyógyítja meg a bimbót, hogy az nem lesz sebes és heges sem. Ez egy fantasztikus dolog, mert az egyik szoptatástól a másikig most már nem képződik egy apró kis var a bimbómon, amit  a kisbabám a következő szopásnál a nyelvecskéjével lekapott róla. Csupa olyan összetevőből áll, melyek nem jelentenek veszélyt a babára nézve, így nem kell letörölni szopizás előtt. Lanolin tartalma ápolja és védi ezt az érzékeny területet. Ötlet: a várandósság végén, vagy ha száraz a mellbimbód kend be ezzel a tiszta Lansinoh lanolinnal a bimbód, hogy puha, nyúlékony legyen és ne sérüljön. Kezdetben én minden szoptatás után bekentem vele a mellbimbómat, így gyorsabban meggyógyul, ráadásul heg nélkül.

CCCWipesHR

Popsi törlő

Praktikus, visszazárható csomagolása miatt kedvelt a kismamák körében, mi is nagyon szeretjük. Illatos, puha kendő, mely a lanolin jótékony hatásával ápolja a baba popsiját.

Kárpátiné Boross Nóra IMG_5667 másolat


[an error occurred while processing the directive]

Leave A Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hírlevél regisztráció

Frizura és szépség

Jazmin Communications

Jazmin Communications

Jooble

Jooble