728 X 90

Valentin-napi ajándékiránytű

By Frizura & Szépség

Mindjárt itt a Valentin-nap! Nincs ötletünk, mit adjunk a szerelmünknek? Akkor itt van néhány tipp!

Ajándéktippek hölgyeknek!

Cukorfalat A „Cukorfalat” lányok romantikusak, bújósak, imádják az otthonukat díszíteni, kedvencük a rózsaszín.

Ha szeretnénk őket meglepni, egy lakásdekorációval, játékos sminkkészlettel vagy rózsás fürdőgömbbel biztosra mehetünk! De szervezhetünk neki mozis randit is, például a megújult Cinema City Arena VIP-ben!

Sportörült Miről ismerjük fel a sportőrültet? Lételeme a mozgás, legalább heti háromszor jár sportolni, szabadidejében a legújabb edzéstípusokról és diétákról olvas. Egy vagány edzőruhával, sporttáskával vagy edzőtermi bérlettel biztosan örömöt okozunk neki!

Business Lady  A Business Lady számára a legfontosabb a munka, a karrier. Soha nem késik el, megjelenése mindig tökéletes. Útközben is e-mailekre válaszol, telefonál. Válasszunk neki az igazi klasszikusok közül: egy gyönyörű táskának vagy vörös rúzsnak pl. JOKO biztosan örülni fog!

Femme Fatale  A végzet asszonya pontosan tudja, mi áll jól neki, mivel vonja magára a figyelmet és csavarja az ujja köré a férfiakat. Lepjük meg egy gyönyörű piros ruhával vagy különleges illattal pl. Elie Saab Girl of Now, amivel még jobban kiemelheti vonzó vonásait! De vigyázat: nehogy lecsapják őt a kezünkről!

Menő Csaj  A menő csajnak rengeteg barátja van. Ő a társaság középpontja, akinek folyton csörög a telefonja, szelfizik és buliról bulira jár. Épp ezért órákat tölt a gardrób előtt, hiszen fontos neki, hogy mindig jól nézzen ki. Ha a tökéletes ajándékot keressük, egy trendi telefontokot adjunk neki, vagy lepjük meg egy stílusfrissítéssel! Akár az Arena Stylist-nál is foglalhatunk időpontot neki!

Ajándéktippek férfiaknak!

Anyuka kedvence Az Anyuka kedvence típus szereti a kényelmet, a finomságokat. A legjobban mindig anyukája főztjének örül, de ha Valentin-napi meglepetést keresünk neki, egy puha fürdőköpenynek vagy relaxáló aromagyertyának is örülni fog.

Szívtipró A Szívtiprót azonnal felismerjük! Sármos, pontosan tudja, mit akar és azt is, hogyan érheti el, legyen szó munkáról, vagy szerelemről. Szereti a luxust, az extravaganciát. Kedveskedjünk neki stílusos meglepetésekkel: egy vagány karóra vagy nyakkendő a neki való ajándék!

Srác a szomszédból Jóképű, vicces és mindig számíthatunk rá: ő a srác a szomszédból. Nem követi a divatot, mégis tudja, mi áll jól neki. Sokat lóg a haverokkal, szeret utazni, bulizni. Ha testhezálló ajándékot szeretnénk, vegyünk neki egy utazótáskát vagy lepjük meg egy kényelmes pulcsival!

Éjjeli Bagoly Az Éjjeli Bagoly későn fekszik és későn kel. Igazi álmodozó, szeret lustálkodni. Este éled fel igazán: ilyenkor szívesen találkozik a barátaival, vagy hajnalig olvassa kedvenc könyvét. Egy különleges naplóval vagy vacsorameghívással biztosan levesszük őt a lábáról!

 

Fotó és forrás: Arena Plaza


[an error occurred while processing the directive]

Leave A Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hírlevél regisztráció

Frizura és szépség