728 X 90

WELLA Professionals őszi/téli cool presence kollekció

By Frizura & Szépség

Dmitriy Vinokurov fodrászmester és Alexey Ladnov színmegváltoztatás szakértő megalkották a Wella Professional Trend Vision 2012 Celeste és Roxy haute couture irányzatok utcai változatait: ez a Cool Presence kollekció.

 

A szépség és vagányság kombinálásával a színpadi megjelenésekből egyedi, hordható változatokat alkottak.

CELESTE

Látnoki légiesség — áttetsző tisztaság — leheletkönnyű hűvösségEz a trend a jövőbe mutat, aminek megalkotásánál az egyensúlyra törekedtek. A Celeste-t a csillogás és stílus jellemzi, mindezt a tökéletesség szintjére emelve.

Ez a jövőbeli szépség az új érzések, a tisztaság, az eddig sosem látott, sosem érintett textúrák felfedezését jelenti sápadt – orgona és rózsa szőke színekkel, hamuszürke végekkel. Úttörő stílusát a futurisztikus báj határozza meg, mely ragyogó és légiesen tündöklő

ROXY

Diszkókirálynő — ikonikus, extrovertált — merész és határozott

 

Roxy a 70-es évekbe repít minket, az underground klubélet újjászületéseként, a Studio 54 ragyogása és Yves Saint Laurent éles sziluettekkel ellátott éjjeli női ruhái által inspirálva.

A fakó lila és sárgabarack hajszínekkel ez a trend a posztmodern feministáról szól, aki garantálja, hogy a környezetében élők követni fogják.

 

Fotó: Wella Professionals


[an error occurred while processing the directive]

Leave A Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hírlevél regisztráció

Frizura és szépség

Jazmin Communications

Jazmin Communications

Jooble

Jooble