728 X 90

Csemegézzetek őszi divatkörképünkből!

By Frizura & Szépség

NAVONA Fashion bemutató az első UK-Central Europe Business Summit™-on

2020 októberében került megrendezésre a Vision Hotelben az első UK-Central Europe Business Summit™ üzleti hibridkonferencia, mely azt tűzte ki célul, hogy a magyar, angol és közép-európai cégek kapcsolatot építhessenek élőben és online.

Az offline helyszínen a kiállítók és szponzorok felvonultatása mellett egy igazán exkluzív show keretében a NAVONA Fashion, mint az esemény egyik kiemelt partnere közel 100 fős közönség előtt mutatta be 2020/FW őszi-téli és 2021 tavaszi kollekcióját, elsőként egy ilyen rangos nemzetközi eseményen. Amitől a kollekció igazán különleges volt, hogy egy olyan innováció került a ruhákba, kiegészítőkbe, mely elősegíti a harmónia megtartását a mindennapokban.

Egy olyan fenntartható divatkollekciót láthattak az érdeklődők, amely igazi innovációként vonult végig a kifutón a magyar közönség előtt. Ráadásként ízelítőt kaphattunk a 2021-es évet és a várható trendeket fellibbentő 2021/SS tavaszi/nyári kollekcióból is, hiszen a modellek már a jövő évi kollekcióból is bemutattak 14 öltözetet, hogy az üzletek készülve a jövő évre, mielőbb leadják a rendeléseket. „A NAVONA-nő könnyed, sikkes és ellenállhatatlan, őnekik álmodom a ruhákat” – mondja Megla Rózsa NAVONA Fashion-tulajdonos, divattervező.

Megérkezett a Fjällräven őszi-téli kollekciója

A fenntarthatóságot a kezdetektől szem előtt tartó vállalat minden gyapjútermékét Re-Wool újrahasznosított gyapjúból készíti. Az idei kiemelt Re-Wool-termékek a Kånken Re-Wool hátizsák, valamint a Kånken Re-Wool Sling, amely egy praktikus kis válltáska. A Kånken Re-Wool-termékek fő alapanyaga az újrahasznosított gyapjú, bélésük és megerősített részeik pedig a Fjällräven saját fejlesztés anyagából, a G–1000 HeavyDuty Eco S-ből készültek. A Kånken Re-Wool hátizsákok olyan, a textilgyártás során visszamaradt, majd újrahasznosított gyapjúból készültek, amelyet a textilipar évszázados tudása segítségével Melton szövetanyaggá alakítottak.

A Fjällräven teljes mértékben nyomon követhető tollpihét használ termékei előállítása során. A Fjällräven Down Promise legfőbb alaptétele, hogy nem használják élő madarak tollát az előállításhoz, vagyis nem kopasztanak meg élő állatokat a tollukért. A vállalat a legjobb minőségű tollpihét szerzi be a legmegbízhatóbb forrásból. Mivel pedig az élelmiszeripar melléktermékét használja, a pazarlásnak is gátat vet. A svéd gyártó elsősorban a kabátok béléséhez használja a tollpihét, köztük a megújult 1974 Expedition-kollekció darabjaihoz. Ezek az Expedition Down Jacket, az Expedition Pack Down Jacket, valamint az Expedition Pack Down Hoodie. A termékcsalád negyedik darabja egy jól szigetelő, hosszú parka (Expedition Down Parka), amely a leghidegebb időben is melegen tartja a túrázót. Az etikusan előállított tollpehelybéléssel rendelkező kabátok mindegyike újrahasznosított nejlonból készült.

A 2020-as őszi-téli szezon egy másik kiemelt kollekciója a Fjällräven Vardag, amely hidat képez a városi élet és a természet között. A svéd „vardag” kifejezés magyarul annyit tesz, „mindennapi élet”. Ezek a ruhadarabok és kiegészítők egyaránt alkalmasak mindennapi viseletként akár munkába, iskolába menet, de akár egy rövidebb kiránduláson is használhatóak. A kollekció ikonikus darabja a Vardag Anorak, amely letisztult formatervezésének és praktikus kialakításának köszönhetően akár több generáción át társa lehet a túrázóknak.

Szerkesztőségünk is belebújt egy-egy kabátba a sajtóeseményen. Nagyon szeretjük az élénk színeket. Olyan meleg volt a kabátokban, hogy egy percnél nagyon tovább nem bírtuk benne ezen a szép őszi napon.  A leghidegebb téli napokon is melegben tartanak majd minket.

VAN GRAAF-divattippek

Élvezzük az ősz minden pillanatát!

A természet szerelmeseit egy hűvösebb őszi nap sem riaszthatja el egy kellemes erdei sétától. Elő a sállal és a sapkával és kezdődhet a kaland! Válasszunk színes darabokat, amik egy szempillantás alatt feldobják a legegyszerűbb kabátot is! Mutatjuk a VAN GRAAF legpuhább és legmelegebb sapka-sál szettjeit, hogy ne legyen gondunk másra, mint hallgatni a „lehulló levelek lágy neszét”.

Szürke reggelek színes szettjei

A VAN GRAAF készült nekünk néhány izgalmas szettel, amitől nemcsak a reggeli induláshoz lesz kedvünk, de vidáman végigszökdelünk majd a napi akadályokon! Kedvenc trükkünk: húzzunk egy pulcsit a hosszú ujjú ruhára! Nagyon sikkes, és egy kabáttal párosítva verhetetlen viselet! Egy feltűnő színkombinációval is lenyűgözőek lehetünk: csodásan merész az élénklila zölddel, de egy vibráló vörössel is kirobbanó formában leszünk. Csempésszünk néhány igazi kincset a mindennapi szettedbe: egy aranyfényű vagy feliratos fűzős bakancs és kész is tökéletes, stílusos outfit!

Bőrben tetőtől talpig a VAN GRAAF-fal

Ahogy elérkezünk a hűvös évszakokhoz, egy trend újra és újra visszaköszön: a bőrdarabokat nem tudjuk és nem is akarjuk megunni! Érdemes beruháznunk ezekre, hiszen szezonról szezonra teszik még izgalmasabbá szettjeinket! Sőt! Idén akár tetőtől talpig viselhetjük, hiszen a tervezők a legmenőbb bőrhatású ingruhákkal, fenséges bő szoknyákkal és sikkes, karcsúsított bőringekkel is előrukkoltak. Színekben a megkérdőjelezhetetlen jolly jokeren, azaz a feketén kívül a gesztenye- és mogyoróbarna, a mahagóni vagy akár a khaki árnyalatú darabok is a szezon nagy kedvencei lesznek.

Nem félünk a hidegtől! Egy szuper, hosszú kabátban nem kell tartanunk a téli hónapoktól. És hogy milyet válasszunk? A macikabát még mindig hódít, de a pihe-puha, meleg kapucnis darabok is megvédenek a zimankótól. A steppelt anyagok sportos vagánysága azonnal rabul ejt. És ami igazán extra, hogy ezekből 2 az 1-ben kifordítható verzió is létezik.

Vivienn Design

Egy új márka, melyre érdemes odafigyelni, ha szeretitek a természetes ásványokból készült karkötőket. Vivien még csak 15 éves, de már saját ékszereit tervezi és készíti a tanulás mellett. Ő álmodja meg, saját maga szerzi be az alapanyagokat és megalkotja a karkötőket. Az elkészült darabokról a fotókat is saját maga készíti a közösségi oldalaira.

A Vivienn Design-darabok teljes mértékben Vivien lelkivilágát tükrözik. Igényesség, letisztultság, kifinomult stílus jellemzi a darabokat. Az alapanyagok tekintetében csakis eredeti féldrágakő ásványgyöngyökből dolgozik, megbízható, tanúsítvánnyal rendelkező helyről szerzi be, díszítőelemként is allergénmentes fémet használ. Nem dolgozik jól mutató, ámde gyorsan oxidálódó vagy elhasználódó alapanyagokból, időtállóságra törekszik az igényességen túl.

Az ásványok jótékony hatással vannak viselőjükre, így nemcsak csodálatosan néznek ki, de hangulatunkra, lelkiállapotunkra és az egészségünkre is hatnak. Amennyiben a karkötők rendelésre készülnek, érdemes figyelembe venni, hogy leendő tulajdonosának hol jönne jól egy kis segítség. Most minden Frizura & Szépség-olvasó kedvezményt is kap a Vivien Design-karkötőkre.

Hol van az igazi Monsieur Christian Lacroix?

A Desigual bemutatja 2020-as őszi/téli kollekcióját a francia mesterrel és ikonikus barátaival együttműködve. A fotókampányban a „lacroix-i” modellek három generációja keresi a művészt: bebarangolják a várost és felfedezik azokat a helyeket, amelyeket az alkotó zsenialitása beleng. Hogy hol van Monsieur Lacroix? Minden kétséget kizáróan a Desigualnál. A fotós Txema Yeste Anh Duongot, Vlada Roslyakovát és Nyarach Abouchot örökíti meg, ahogy Monsieur Christian Lacroix után kutatnak a 2020-as őszi/téli kollekció darabjait viselve és a Desiguallal együttműködve.

Csaknem tíz évvel ezelőtt első látásra beleszerettem ebbe a társaságba, mivel atipikus módon mindenki számára készítettek ruhákat olyan inspirációkkal, témákkal és gyökerekkel, amelyek hasonlóak voltak az enyémekhez, valamint a színek, a minták és a patchwork iránti közös szenvedély miatt, amelyek az én munkámat is mindig végigkísérték. Ahogy azt mindig hangsúlyozom, a Desigual-darabok megteremtése nem olyan egyszerű, mint amilyennek tűnhet. Ismerős szókincs, de olyan nyelv, amelyet meg kell tanulni és a lehető leggyakrabban gyakorolni; az ötletek és a megérzések napi szintű eszmecserét igényelnek a csapattal.

Hatalmat a virágoknak

Őszi-téli ruhadarabok, amelyek „forrók”, ahogy maga a tervező fogalmaz. Őszi tavasz vagy téli nyár, amelyben a virágoké az erő. A Desigual az őszi-téli utazást égetett narancssárga tónusokkal, fekete nagy és buja virágokkal, különféle patchworkökkel, antik gobelin és a nagyi kötöttáruinak mixével és természetesen maximális energiával kezdi. Hosszú és rövid ruhák, gyapjúkabátok, steppelt kabát, mintás nadrágok, ingek és polárdzseki: egy kollekció, amely ünnepli a színpompás kényelmet.

A több több

A Desigual és a francia tervező kapcsolata szerelem volt első látásra. A márka megosztotta az alkotóval mediterrán jegyeit, egyedi stílusirányzatait és a szenvedélyt, amely minden kreációban életre kel. „Mindig azt mondom, hogy minden vagyok és annak az ellentéte is. Optimista és pesszimista, félénk és bátor, szerelmes minden kifinomult és finom dologba, ugyanakkor minden vulgáris és népszerű dologba is. Bölcs és őrült, lusta és munkamániás, falánk és Zen… mindig inkább a jéghideg vagy a perzselően forró vizet választom, mintsem a langyosat.” Sok minden várat még magára. Ez a hosszú ideje (csaknem 10 éve) tartó együttműködés nagyszerű pillanatokat adott a Desigualnak, amelyekre a márka hamarosan visszatekint. Szóval, ha valaki a híres francia tervezőt, Monsieur Christian Lacroix-t keresi, a Desigualnál van. :)

Cikkajánló:

Őszi-téli sminktrend Schlovicskó Kata sminkmester tippjeivel!

Tudj meg többet a hiperpigmentációról!

Őszi szépségápolásra fel!

Eljött a férfi arcápolás kora – Itt van a FOREO Luna 3 Men arctisztító készülék

Őszi bőrápolási tippek

Nyári emlék – Salento

Bőrszépítés felsőfokon: Fiatalosabb megjelenés a Nu Skin 180° öregedésgátló termékcsaládjával

Ismerjétek meg a Nu Skin TR90-életmódprogramját! Eredmények már akár 30 nap alatt is

Több mint hajhosszabbítás: önbizalom, nőiesség és boldogság – interjú Jenser Sofiával  

 

Kulcsszavak: , , , , , , , , , ,

[an error occurred while processing the directive]

Leave A Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hírlevél regisztráció

Frizura és szépség

Jazmin Communications

Jazmin Communications

Jooble

Jooble