728 X 90

Frizuratrend – Luxe Vibe irányzat a Schwarzkopf Professionnaltól

By Frizura & Szépség

Visszatértek a nyolcvanas évek ikonikus darabjai! A hajviseleteket a dús hatás és a balayage kontúrozás jellemzi. Meg se próbálj ellenállni a trend csábításának! Ez a look egyszerre nagy, merész, szőke, eszes és pimasz: nagy volumen, masszív balayage kontúrozás egészíti ki a túlméretezett sziluetteket, a válltömést és neon részleteket a világmegváltó kinyilatkoztatáshoz. A nyolcvanas évek stílusai újratöltve!

Ebből a stílusból árad a magabiztosság és a karizma, lookok egyszerre hétköznapiak és kényelmesek. Hagyjuk, hogy elkápráztasson a lenyűgöző hajviselet, a vonzó személyiség és a vidám hangulat kombinációja. Az üzenetünk mindig meghallgattatik – még akkor is, ha az csak egy érzéki suttogás. A Luxe Vibe kifutói stílust Tyler Johnston és Edoardo Paludo álmodták és valósították meg, előbbi a hajvágásról, utóbbi pedig a hajfestésről gondoskodott. A szalon look pedig a Schwarzkopf Professional hajstylistjának, Joana Neves-nak (@joananeves) és a BLONDME nagykövet, Jack Howardnak (@jackhowardcolor) az érdeme.

Luxe Vibe – Kiemelt szalon look

A kiemelt szalon look megőrzi a haj rétegezését, a hosszabb oldalt pedig nagy és látványos stylinggal emelték ki – feltűzve vagy hullámokban kiengedve egyaránt viselhető. A hajszín mély, barna alapját finom, szabadkézi technikával felvitt arany melírokkal gazdagították, amelyhez BLONDME termékeket használtak a szakemberek. A smink a szemekre helyezi a hangsúlyt.

Ez a trend 4 további lookot mutat be 3 különböző modellen. Az elkészítésben a Schwarzkopf Professional színszakértője, Lesley Jennison (@lesleyjennison), a kretív stylist Richard Ashforth (@richardashforth), a vendég hajművész Julia Vorontsova és Tony El Mendelek volt a segítségükre.

Luxe Vibe – Kiemelt kifutói look

A kiemelt kifutói stílushoz félhosszú hajat alkottak meg, annak sokoldalúsága miatt. A tündöklő, bézs alapárnyalatot az IGORA VIBRANCE festékkel hozták létre, amelyet a BLONDME homok és eper tónusokkal árnyaltak tovább a szakemberek. Ha esetleg egy kis önbizalomerősítőre lenne szükségünk, egészítsük ki ezt a minimalista stílust egy leheletnyi bronz finish-sel.

Nézzél be Schwarzkopf Professionalhoz hasznos tippekért, trükkökért, termékfrissítésekért és még sok más izgalmas ihletért. Az Essential Looks inspirációk és oktatóvideók megtalálhatóak a Schwarzkopf Professional hivatalos weboldalán és az ASK Education fórumain.

Cikkajánló: Megérkezett a Creating Tomorrow’s Hair Today tavaszi-nyári frizura kollekció

Forrás és Fotó: www.essentiallookscollection.com

Kulcsszavak: , , ,

[an error occurred while processing the directive]

Leave A Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hírlevél regisztráció

Frizura és szépség

Jazmin Communications

Jazmin Communications

Jooble

Jooble