728 X 90

Képes beszámolónk a Syoss Fashion & Hair díjátadóról

By Frizura & Szépség

Fiatal divattervezők és fodrászok versenyeztek az első Syoss Fashion & Hair Awardon

 Syoss Fashion & Hair díjátadóról

A napokban az első Syoss Fashion & Hair díjátadó gálán jártunk. Ennek a nagyszabású showműsornak egy csodás helyszín, a Magyar Nemzeti Galéria adott otthont. A fődíjat a szakmai zsűri divat kategóriában Karsai Áginak, fodrász kategóriában pedig Kis Szandrának ítélte oda. Ennek nagyon örültünk, mert ha a mi, Frizura & Szépség különdíjunkat kellett volna kiosztanunk, akkor is ez lett volna a döntésünk.

Karsai Ági alkotása ez csodás ruha

Kis Szandra alkotása ez vagány frizura

A eseményen, a döntőbe jutott, 10-10 fiatal divattervező és fodrász kapott lehetőséget, hogy egy előre megadott koncepció alapján megalkotott ruha, illetve frizura tervüket élőben is bemutathassák a  szakma meghívott képviselőinek.  Az egyedi kreációkban hivatásos modellek vonultak végig a Nemzeti Galéria kifutóján, a szakmai zsűri pedig 5 különböző szempont alapján értékelte a kreációkat.

A győztesek ajándéka

A kategória győztesek fődíja 1,000,000 Ft, melyet a nyertesek szakmai előmenetelükre fordíthatnak, melyhez a Syoss márka további támogatást is biztosít.

Az esemény rangját hivatott jelezni, hogy a divat és a fodrász szakma elismert képviselői mellett, elfogadta a meghívást a zsűribe Mihalik Enikő topmodell, aki kizárólag az esemény kedvéért utazott haza Budapestre.

További zsűritagok voltak Czakó Kinga divattervező, Szécsényi István aranykoszorús fodrász mester, Németh Ottó a Henkel Beauty Care üzletágának igazgatója és Kajdi Csaba, a Visage modellügynökség tulajdonosa.

A professzionális hajápolás és a divat nagyon régen kéz a kézben jár

“Ezért is indítottuk útjára ezt az eddigi egyedülálló kezdeményezést, hogy a fiatal tehetségeknek lehetőséget adjunk a bemutatkozásra, illetve a kiemelkedően magas pénzjutalom elnyerésére. Azt is fontosnak tartjuk, hogy a nyeremény megfelelő helyre kerüljön és hatékonyan kerüljön felhasználásra, így a győztesek útját szakmailag is segíteni fogjuk a verseny utáni időszakban.” – mondta el Németh Ottó a Henkel Beauty Care Üzletág Igazgatója.

 “Fenntartható értéket létrehozni”

ez a Henkel, a Syoss márka anyacégének filozófiája. Ezért is döntött úgy a márka, hogy a versenyt hagyományteremtő céllal indítja útjára, hogy a jövőben minél több fiatal tehetségnek lehetőséget tudjon biztosítósítani az elinduláshoz, illetve üzletének fejlesztéséhez.

Az esemény az ünnepélyes díjátadóval nem ért véget, a meghívott vendégek, a szakma és a média képviselői a versenyzőkkel együtt hajnalig mulattak a Nemzeti Galéria impozáns falai között a Soulwaves zenekar zenéjére.

Cikkajánló: Interjú Daniel Pescio parfümőrrel: Az érzékektől a szakértelemig

Fotók és forrás: Syoss

Kulcsszavak: , , ,

[an error occurred while processing the directive]

Leave A Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hírlevél regisztráció

Frizura és szépség