728 X 90

Színeket hozott a tavasz a cipődivatba is

By Frizura & Szépség

A Deichmann tavaszi kínálatában mindenki megtalálhatja a kedvenc lábbelijét: a visszafogott pasztell árnyalatok mellett feltűnő színű és mintájú darabok kötött válogathatunk.

A sportcipővel, sneakerrel sosem lőhetünk mellé

A sportcipők, sneakerek sosem mennek ki a divatból: tavasszal is kitűnő választásnak bizonyulnak. A szezon egyik kedvenc modellje minden bizonnyal a chunky sneaker lesz, amely feltűnő színekben és izgalmas anyagbetétekkel hódít.

A hologram betétes darabok magunkra vonzzák a tekinteteket. A cipők mellett a táska kollekcióban is találhatunk hasonlóan feltűnő darabokat.

Emellett a knit sneakerek ugyancsak trendik lesznek. Ha pedig egy kis extrát vinnénk az öltözékünkbe, a hagyományos sportcipő helyett válasszunk egy platformos verziót, amely egyszerre kényelmes és sikkes, és farmerrel éppúgy megállja a helyét, mint egy elegánsabb összeállítással.

Színek tekintetében jó választásnak bizonyul a fehér, a különböző pasztell színek vagy a sárga. Ám a szezon igazi slágerei a barack és a mentazöld, amelyeket akár kombinálhatunk is. Válasszunk egy barackszínű ruhát, amihez szerezzünk be menta kiegészítőket, és viseljük barack árnyalatú cipővel és táskával!

 

Forrás: Deichmann

Fény és hidratálás a szájfényekkel

Legyél pozitív, soha ne veszítsd el a hited!

Kulcsszavak: , , , , ,

[an error occurred while processing the directive]

Leave A Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hírlevél regisztráció

Frizura és szépség

Jazmin Communications

Jazmin Communications