728 X 90

Teremtő varázsdoboz

By Frizura & Szépség

Ki tudja mi ez? Kinek van? Én még körülbelül 15 éve hallottam róla és úgy döntöttem, hogy nekem is lesz. Választottam egy szimpatikus kör alakú dobozkát és elkezdtem beletenni, amiket szeretnék megkapni az élettől.

Minden ami ebben a dobozban van, az van

A dobozba kell először is egy lapot tenni a következő felirattal „ Teremtő varázsdoboz – Minden ami ebben a dobozban van, az van!” Ez a lap kell mindig legfelül legyen és alá érkezhetnek az álmaink, vágyaink, terveink. Még a legelképzelhetetlennek tűnő vágyainkat is érdemes ide leírni. De akár beletehetünk képeket is, pl. látunk egy szép házat, ami tetszik és annak a képét, amelyben esetleg mi is szívesen élnénk. Egy ország vagy város képe, ahova szeretnénk eljutni.

Az nagyon fontos, hogy csak pozitív dolgok kerüljenek bele, ne legyen benne ártó kívánság más ellen, nem lehet benne személyt megnevezni, ha pl. párra vágyunk.  Minden, ami belekerül, legyen pozitív jó dolog, amivel egyik embertársunknak sem ártunk.

Nagyon izgalmas dolog 15 év után visszanézni a ládikó tartalmát, azaz hogy mik kerültek bele és miből mi valósult meg. Nekem nagyon sok minden már megvalósult és ez nagyon jó érzés.

Bármikor valami eszünkbe jut, tegyük bele! Kis dolgokat is, pl. egy következő héten eljövő eseményt, aminek fontos a kimenetele stb.

Persze amellett, hogy leírod a kis teremtődobozodba a terveidet, álmaidat vágyaidat, tenni kell értük a hétköznapokban is.

Látnod kell őket a szemed előtt és érezned is, hogy milyen érzés járna át, amikor megvalósulnak!

Az ezt gátló gondolatokat ki kell törölni a fejedből. Ez nem egyszerű feladat, mert folyamatosan megkörnyékezik az embert a rossz gondolatok, de akkor azokat azonnal ki kell törölni és felülírni egy jóval. Ez nem egyszerű feladat, nagy kitartás kell hozzá nap mint nap, óráról órára, percről percre.

Hálásnak kell lenni azért, amink már van

A gyakorlatban pedig mindig kis lépéseket kell tenni értük. Fejlesztenünk kell magunkat. Hálásnak kell lenni azért, amink már van. Ne vegyünk semmit úgy hogy nekünk jár, hanem érezzünk inkább hálát, hogy nekünk megadatik.

A meditáció is sokat segíthet, pl. a transzcendentális meditáció (lásd korábbi cikkünk) vagy egyéb technikák. Az egészséges életmód, például a helyes táplálkozás, a friss levegőn tartózkodás és a helyes légzés megtanulása, a rendszeres séta és a sport is fontos tényező. Az elegendő alvás is nagyon kell, mert alvás közben regenerálódik a testünk és töltekezik a lelkünk fel másnapra.

Tehát varázsdobozra fel! Készítsd el a sajátodat! És meg fogsz lepődni pár év múlva, amikor visszanézed a kéréseidet, álmaidat, terveidet.

Molnár Gréta

Cikkajánló:

Kókuszgolyó Gretas Kitchen módra

Szívet melengető szépítő újdonságok

A meditálás jótékony hatásai. Ismerd meg a Transzcendentális Meditációt!

A sokoldalú citrom

 

 

Kulcsszavak: , , , ,

[an error occurred while processing the directive]

Leave A Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hírlevél regisztráció

Frizura és szépség

Jazmin Communications

Jazmin Communications

Jooble

Jooble